14

Анонимен

преди 6 години

Фекалните води на нашето море не са лековити, а заразни!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Тази година бях в ***-Бяла. Водата мътна и миризлива и уж инспекторите щяха да затварят и 3-те плажа ама нещо се размина, за да не пропадне сезона! Честито на всички любители на фекаломорието!

12

Анонимен

преди 6 години

Имат лечебно действие но в .....Хаити. У нас мръсотията е чудовищна!! Фекалиите в морето, почиващите пушат и фасовете в пясъка, *** също. Кой пази, никой! Да миже сезона, да откраднем колкото може а следващият сезон, каквото стане. Така е от 30 години и повече. Мутрите си направиха държава, управляват си я, брулят си я, сложиха си Мутраген за да им в по-лесно. Само ми кажете, колко години Митьо Дзъркела вилнее на Слънчака? И ако не му бяха забили няколко деветака, още щеше да вилнее.

11

Men

преди 6 години

До АнонименПълни глупости. Аз *** по плажа не хвърлям, не пуша, не съм копал тръби, които да излизават lajna в морето. Като турист очаквам приличен хотел, с чисти чаршафи и чисти помещения. От към море единственото ми изискване е водата да не смръди на lajna, а по пясъка да няма ***. Храната просто трябва да е вкусна. Е нито едно от тия неща ги няма по Черноморието и аз не съм виновен за това. В гърция ме посрещат в чисти хотели с вкусна храна, а морето е кристално.

10

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости!По-хубаво от нашето черноморие няма.Няма по-хубава от българската природа.Ходете по Гърция и им давайте парите си, но не сте прави.За това, че е някъде е мръсно ние сме си виновни.Това че ние се държим като *** на плажа - ядем и хвърляме отпадъци,пуши се и се оставят фасове в пясъка, пие се и се хвърлят кутии от кола,бира и т.н. кой е виновен. Да не говорим за "зелените",които къмпингуват и ходят по малка и голяма нужда ей-така. По-голям фекалин от българина няма.

9

Men

преди 6 години

Заповядайте в най-големия спа център на балкатаните. Класическа фекалотерапия има само при нас в лайнозенец.

8

Анонимен

преди 6 години

Черноморието може и да е имало лечебно действие, но вече не е така. Водата е фекализирана и по-скоро ще те разболее.

7

до 6

преди 6 години

Само Крапец!Най-доброто място. Макар че след 2000 г. започнаха да го развалят. Оня хотел, дето го построиха на мястото на пионерския лагер срещу старата кръчма и пристана за лодки разваля красотата на това диво място. Не съм бил там от 2004 г., предполагам има още нови хотели.

6

Анонимен

преди 6 години

А-а-а-а, само плаж и море не стигат! Трябва и бира, мастика, мента и ракия!

5

юруш овцеее!!!

преди 6 години

aми глупендерри, Черно море не е само на ЮГ !!!На Крапец , Шабла и Дуранкулак като си сложиш хавлията на 500 м от теб няма никой....ама сте ОВЦЕ и ходите само по южното !!!!А Албена има син флаг и колкото и да ми хвалите Гърция, такъв пясък като албенския в Гърция НЯМА!!!!!

4

До №4

преди 6 години

Интересен факт е, че (уж) никой не стъпва по нашето Черноморие, а в петък и събота цяла София, половин Пловдив и 1/3 от Стара Загора се изнася към морето.Не го разбирайте като заяждане, просто констататция, понеже често пътувам по работа София - Ст.Загора и гледам на какви талази по "Тракия" се изнасят хората...

3

Анонимен

преди 6 години

На тази *** неречена черноморие не стъпвам каквото ще да става.

2

Анонимен

преди 6 години

Нашето черноморие може да има лечебно действие само при хора с тежък, хроничен запeк.

1

Дофтору

преди 6 години

В Черно море определено можем да практикуваме фeкaлoтерaпия!