15

WoLkov

преди 6 години

13 Разбира се, че расизъм има навсякъде, разликата е в степента и доминацията. Западните общества са много по-податливи на расизъм, който там се изражда във фашизъм на високо държавно ниво. Неслучайно самият фашизъм идва оттам, докато Изтокът и източно-православната цивилизация, към която принадлежи и ние, е много по-духовен. Сумати примери от историята има. Някои от тях вече казах, мога да допълня и изтребването на индианците. А робството в САЩ съществуваше съвсем до скоро.

14

хх

преди 6 години

Расизма е нормалното и естествено състояние на обществото,просто хората не са създадени равни и еднакви.Но преди 50 - 60 г. покрай разцвета на руския социализъм се появиха мощни движения за равенство,които взеха връх благодарение на подкрепата на голяма част от белите.Така черния дух беше изпуснат от бутилката и виждаме какво се случва-в Америка 90% от престъпността е черна, у нас ***.А що се отнася до Африка,след като черните взеха властта положението е най-меко казано трагично.

13

Анонимен

преди 6 години

"Тоя човек е единственият нормален, останал в Америка."Когато това стане факт, Америка няма вече да съществува!

12

Анонимен

преди 6 години

След като има пострадали и убити, повече от ясно е, че и двете страни са виновни или най-малкото не са невинни. Но се промъква и еретичната мисъл, че за да се стигне до този печален резултат определена заслуга имат и местните власти в лицето на полицията и кмета, както и федералните - щата, службите и самият президент. Не е сложно: едните са подценили фактите и не са си свършили добре работата, другите не са упражнили достатъчно контрол. Което и обяснява защо Тръмп го играе в средата на терена

11

До WoLkov

преди 6 години

Но расизмът съществува в латентна форма и там, а на места се изявява ярко.Зависи от обстоятелствата.За да няма расизъм,рецептата е една - законите важат за всички и се прилагат еднакво спрямо всички.Ако не можеш да живееш съобразно законите на дадена държава (защото природата явно ти е дала други качества), или я напускаш,или приемаш правата ти да бъдат ограничени. В противен случай, за да бъдепо-при*митив*ният равен на по-развития, трябва вторият да носи на гърба си първия.Това поражда напреж

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя човек е единственият нормален, останал в Америка.

9

Анонимен

преди 6 години

SLED DVA MANDATA NA OBAMA CHERNITE SE POMISLIXA GOSPODARI

8

WoLkov

преди 6 години

Западняците са фашисти и расисти от време оно. Сегрегации, черни робства и глупости. Упадъчните западни "ценности" не доведоха и България до нищо добро. Време е да се върнем към изконните си православно-християнски ценности и Русия, за да се спасим. В момента единствено Русия и Владимир Владимирович са носители и пазители на автентичните християнски ценности в Европа! Go back in Russia ;)

7

Анонимен

преди 6 години

Интерестното е, расиста който е пребивал системно майка си е бльснал и убил супер бяла красавица с сини очи! А някои коментари си бяха директно сатанински да защитят един напьлно изперкалл човек който е сьдист и се е вьзхищавал на хитлер!

6

TRYMP

преди 6 години

A VE OSRALE SME SE TVA KRAVARETEDO PLESCHKITE SVETA SCHE OPRAVAME MYLCHI.

5

123

преди 6 години

Ебаларката на Тръмп. Каза го както си е. Черните много се бяха нахъсали при обонго, но сега вече нещата почват да си идват на мястото.

4

онбашията

преди 6 години

добре е, не се отметна като пуси

3

Анонимен

преди 6 години

Дони продължава да покорява нови висини на простотията!

2

Анонимен

преди 6 години

А има ли расизъм спрямо бели в Америка?За това се говори под сурдинка!

1

51

преди 6 години

Вече сме във втората четвърт на 21-я век и още има прояви на нацизъм,расизъм!?Напред ли вървим или назад?И президентът на най-силната държава говори за виновни,а не за причините,довели до тези озверени сблъсъци и как да се изкоренят,но не само с репресии!Поволявам си да философствам,но какви са главните факти-оръжия способни да унищожат земата няколко пъти,безработица,гладуващи хора и цели народи,улично и семейно насилие,разпад на семейството...Само ние всички заедно можем да ги решаваме тези пр