29

Анонимен

преди 6 години

"3 до 10 години". А какво ще кажете за 7.62мм парче в тялото. Този никога няма да влезе в правия път. Ще бъде тумор за нас. До края. Нашият или неговият.

28

И.Д.

преди 6 години

Тези български роми вече вилнеят и в Германия. Напоследък един такъв млад мългарски ром започна по гореописания начин да блъска много стари баби в Щутгарт, да ги притиска до стени и да ги ограбва. Но немското правосъдие няма да го остави на мира. Най-голямата европейска ценност трябва да е сигурността на населението.

27

Анонимен

преди 6 години

След 46 регистрации за кражби и грабежи в цялата страна,този скот изобщо не трябв ада лежи и да бъде изхранван от данъкоплатеца в затвора.Да му се отрежат и двете ръце до раменете и да бъде пуснат да си ходи по живо по здраво.

26

Doko

преди 6 години

Айде холан, в благоденстващата Евразия на бсп / ДПС всичко е по мед и масло и няма грабежи и убийства.

25

по времето на Тато

преди 6 години

В недалечното минало щеше да е умъртвен,насечен на парчета от Шахо,изяден и смлян от прасетата.

24

Анонимен

преди 6 години

Софийските бабички едва се държат на краката си, но ходят целите накичени със злато и мъкнат торби с пари да ги оставят до контейнерите. Е как да не ги ограбиш? Сами си го просят.

23

Анонимен

преди 6 години

това са европейските ценности на ГЕРБ

22

Анонимен

преди 6 години

дано същият обере и повали на земята сестрата на Бойко и майката на Цецо ...мръсни мръсни мръсни Натовци...

21

Анонимен

преди 6 години

И ПАК яcтpeб

20

Бате Боко

преди 6 години

Абе дайте му една година условно там и да се маха.

19

Анонимен

преди 6 години

Както е видно, няма никакъв смисъл от много криминални регистрации. Регистрацията трябва да е една-единствена и да се съхранява определен брой години като отчетен факт за извършено престъпление. Проблемът е че като цяло рецидивистите имат висок левел на информация за обществените нагласи, а обикновените хора нямат почти никаква информация за криминалния контингент. Резултатът го виждаме.

18

Анонимен

преди 6 години

С какво е по различен от Цветан Василев- утре като си плати по аналогия/ с парите от откраднатото/ на горния може да се окаже БОРЕЦ ПРОТИВ КРАДЦИТЕ И ДА ПОИСКА ЗАЩИТА В САЩ .

17

Схемата

преди 6 години

В България няма мъже. Има баби, дядовци, разхайтени жени и страхливци. Деца няма, защото, за да има деца трябват мъже. Истински мъже, способни да създават семейство. България е на ПОСЛЕДНО място в света по естествен приръст и това не са митове и легенди, а данни измерени не от една организация. Тук мъжете се оплакват повече от жени, нямат дух, морал, ценности. Това не са мъже, а момченца с детски интереси. Колички, спортчета, момиченца за една нощ и това са идеали, около това се върти света им!

16

Не!!!

преди 6 години

Без коментар за ПРАВОСЪДНАТА ни СИСТЕМА!!!

15

Разбирача

преди 6 години

Българските мъже са виновни защото не са го утрепали или осакатили поне.Българския пуйо е страхливец и ***,за това сме на това дередже.Възпитайте синовете си да НЕ са ?утки и всичко ще си дойде на мястото за кратко време

14

Анонимен

преди 6 години

Толкова пациенти чакат за органи! Все нещо здраво ще може да свали от него, а и кръвни продукти могат да се приготвят. Поне нещо положително да даде на света.

13

Анонимен

преди 6 години

3 ромки седнали на сянка, въртят телефоните и си хортуват: Как така ще ми съборят къщата, че била незаконна? Като ми дадат квартира аз ка ще живея? Как ще си плащам тока , като само сметката за телефона ми е над 200 лева.

12

Анонимен

преди 6 години

Обесване пред ЦУМ

11

ХХХ

преди 6 години

Тоя отдавна не е за затвор.. с издръжката му в общежитието всеки месец могат 10 пенсионера да живеят по-достоен живот.! Смъртната присъда не се одобрява от баба меркел,но има други методи и директорите на затвори ги знаят добре- самоубийство от депресия, инфаркт и т.н.Той не е за затвор...за затвор са ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО СА ГО "РЕГИСТРИРАЛИ" 46 ПЪТИ!

10

Анонимен

преди 6 години

Имал 46 регистрации .. и кво ? Това ще е 47та ..... вдругиден 48та и така...А ако го приберат временно ще ВИ струва колкото 6 пенсионераЗа това си взех шапката от тази мафиотска "държава "