57

Жалко за младите

преди 4 години

Жалко за хората!Най-вече за младите... Като ги гледам се ядосвам!

56

Тези секти

преди 6 години

Плъзнаха из страната като ***. Регистрират се като фирми и промиват мозъците на наивни хора. Объркаха много души. Никой не ги е канил. Българите сме толерантни хора,но тия ни злоупотребяват с търпението. Обикалят и домовете. България е православна държава,а тия са лъжепротестанти. Като ги тормозят,да си ходят там,от където са се пръкнали. Какви ли не га.....дове ни налазиха.

55

До 42

преди 6 години

До До Анонимен 36Написал си глупости.Човекът визира конкретна личност и нейна конкретна изява. Как да не постави в кавички думата "научен" в случая, който описва?Отделно стои въпросът, че твоето изявление "той е най-доброто, което нацията има", всъщност доказва заинтересованост. БАН е "тя", не е "той". И там, за съжаление, не е събрано "най-доброто". Отделни хора са истински учени, но повечето ги знаем какви са. Не само ти имаш делови контакти с БАН.Да защитаваш порицаното лице е нелогично!

54

Джора Мормон

преди 6 години

Аз така преди 2-3 години насъсках кучето по двама с вратовръзчици и папчици, които ми звъннаха на вратата. Установих, че освен, че са нахални са и доста бързи, щото за 4 секунди слезнаха от третия до първия етаж по стълбите.

53

ХИТЛЕР

преди 6 години

ВЗИМАЙТЕ СИ Е МОРМОНИТЕ И ХОРМОНИТЕ и дим да ве няма от страната

52

Анонимен

преди 6 години

Аве, това мормон не е ли животно!?

51

Анонимен

преди 6 години

Четете Библията! Сатана е дух и действа в помислите ви.

50

сър Евгени Минчев

преди 6 години

Аз членувам в църквата "Свидетелите на ***"

49

Анонимен

преди 6 години

До Burzumсъс свински опашки ли те връзват мормоните, на улицата и те тормозят, дават ли ти насила дюнери със свинско! Аллах, Аллах!! Какви хора ве!

48

Анонимен

преди 6 години

"Американското посолство редовно обсъждаше с представителите на властите случаите на дискриминация"От къв зор точно САЩ ще ни се меси в религията и ще ни казва кои секти да регистрираме и кои не?

47

Анонимен

преди 6 години

Разликата с мормоните е, че като им кажа, че не ми пука и не искам да ме занимават, ме оставят намира. А това, че имъма надул колоните и вика халал какбар, в 5 сутринта, а си се оплакали, а да те изкарали най-големия нацист, чудовище и незнам си какво.

46

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че краварците ще реват. На тях им трябват надробени на хиляди късчета общества - по расов, религиозен, идеологически и всякакъв друг признак. Така държавите-жертви са винаги в положение "партер", и не могат дори да кихнат без някой да се разквичи.

45

анонимен

преди 6 години

Мормоните и свидетелите на Йехова/колко са свидетели, те си знаят/ да си седят в Америка! Там да си търсят свободите!

44

Анонимен

преди 6 години

Сектата им плаща обучението в университета. В замяна на това те заминават на мисии по другите дъвжави. Това е накратко.

43

Явор

преди 6 години

Чета ви коментарите и умирам от смях! Тия хора ходят да говорят за Библията... И кво? Който не иска да слуша затваря вратата. Май искате да ви говорят за Корана ммм ? Айде драскайте минуси и мечтайте за живот с ония дето режат глави и ползват жените си само за предмети.

42

Ivo

преди 6 години

България -1300 години.Америка -200 г.Богомили (обществена група, проповядваща вяра в бога)Ку клус клан (обществена група, пропоявдваща и упражняваща расизъм). Какво им пречи ген. Луков на фона на 200 г. Им история и геноцида над идианците.

41

Анонимен

преди 6 години

американеца дава безплатно акъл но в америка полицайте стрелят и убиват а тука бият полицайте като мече в стълб ....

40

Анонимен

преди 6 години

"Помощник-държавният секретар за Европа и Евразия и посланикът обсъдиха религиозните дела с министъра на външните работи Даниел Митов."Ааа, Дани Митов. Какво става с тоя безродник, чувам, че преди няколко месеца е приел исляма и е станал шиит.

39

Анонимен

преди 6 години

"Мормони и Свидетели на Йехова се оплакват от тормоз"Te ли се оплакват от тормоз? А пъхането на листовки в пощите и звъненето по вратите, при което две вратовръзки започват да ти обясняват кой е Господ не е тормоз, така ли?

38

Анонимен

преди 6 години

Снимката е показвана мно-ого отдавна! Работи, момиче!