4

Един от Северозапада

преди 6 години

Никой няма да изостави площ, да речем, дълга 2 километра и 4 метра широка, до ви осигури път до там.ВъоВижте изказванияна на Ст.н.с. Йордан Малджански , за селското ни стопанство, и сами преценете кой крив, кой прав.

3

Един от Северозапада

преди 6 години

Според този закон, ако не обявиш кой ще обработва земята ти, общината слага една символична цена за наем, около 15 лева на декар, и всеки, който пожелае, може да я наеме от общината, без договор.Плаща на общината, а вие ако сте 10 човека наследници на тези земи, трябва и 10-тимата да се явите заедно, да си мземете парите, или остават в полза на общината.Гарантирано от герб.Ако пък декларирате че ще я обработвате сами-нямате достърп до там, в сресата на чужд блок, например е земята ви.

2

Един от Северозапада

преди 6 години

За цялата бъркотия със земите, е виновна Герб.Съвсемсериозно го заявявам! Със закона за "белите петна" доразсипаха земеделието. Знам случай, точно в село Якимово, на софийски мутри, били земеделци, обработващи арендуваната от тях земя, заради Бели петна.Арестувани мутрите, освободени, а след 3 дена собствениците на фирмата,от София, се изсипват буквално с отбор софийски адвокати, прокурор, звено за борба с безредиците, директно в нивата, и арестуват...якимовския арендатор. Той бил виновен....

1

Анонимен

преди 6 години

При БХ е така. Да свикват ...