49

Анонимен

преди 6 години

А показа ли на онзи горе какъв гранатомет имаш? И без това развали празника на истински вярващите хора, поне да не беше дрънкал глупости!

48

Анонимен

преди 6 години

Мазен богохулник! Чака индулгенция, но такава се дава за грехове, а не за рецидивиращи умишлени углавни престъпления!

47

Анонимен

преди 6 години

А бре в държава дето е престъпление да се разболееш, да си вземеш отпуска, да се пенсионираш и да си поискаш неизплатената мизерна заплата имаш наглоста да искаш да ти изплащат клас върху заплатата. Моля. знаете ли какви проблеми са това за управляващите ни 28 години вече. Медали и ордени трябва да им закичим за принос към обществото.

46

Анонимен

преди 6 години

Някой се опитва да каже, че само Бог е над, а не пред него!!! Много се е объркал човечецът - само в лудницата има такива, кой Наполеон, кой Аспарух ....

45

Анонимен

преди 6 години

Влизам в църквата и к'во да видя икона с лика на Бойко, а до него Симеонов и Каракачанов.Иконата беше на светата ТРИРЪЧИЦА грабителска

44

Баба Меркелца

преди 6 години

Майстор е на дългия разказ и късата памет на народа, браво.

43

Анонимен

преди 6 години

Бостан!Днеска обещавал нещо утре го правел!Глуууупости...

42

Светия Дух

преди 6 години

Не премиерченцето се прави на набожен с послание към народа си БОГ САМО ДА ВИ Е НА ПОМОЩ с такъв като мен черен ромски луцифер

41

Русенец

преди 6 години

Много си мязате с нашият кмет Пламен Стоилов по махленските изказвания. Приказки много действия след N-тия мандат НИКАКВИ. Не забравяйте, че с нашите пари правите ремонтите не с ваши. И оправете пътищата, срамим се пред Европа и света !!!

40

Карлсон от покрива

преди 6 години

Тоя продължава да яде на децата ни закуската!!!

39

Лицемер си, Бойко!

преди 6 години

Наглец гнусен си , Бойко. Народът загива от бедност, хората мизерстват и едвам оцеляват. Какво направи за добруването на хората ти? Как пък мъничко жалост няма в тебе- към обикновените хора, а? Знаеш ли как се живее с пенсия от 230 лева? Но дано узнаеш! За 10 - те ти години властване , само лъжите ти ще останат !! Подлец си. Какво ли е да живееш без чувство за лично достойнство и да те презират всички!!

38

Прави

преди 6 години

впечатление,че напоследък премиерът е станал много набожен,много вярващ???Да не би от Светият синод да са му обещали да го канонизират за светец???

37

Stefko 88

преди 6 години

Ой на дядаааа как ще се наядеш на суджук .... си помислил дядо Похомий. :) ха ха ха

36

Анонимен

преди 6 години

Един безродник се опитва да ми внушава вина за действията на някакви други *** от преди 80 години.

35

Анонимен

преди 6 години

Тия грехове дето ги има и тия клетви дето го гонят,с нищо не се опрощават! Още повече с половин милион народна пара!

34

Анонимен

преди 6 години

ИСТИНА, ИСТИНА ВИ КАЗВАМ! ПО-ЛЕСНО КАМИЛА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ИЗЛЕНИ УШИ, ОТКОЛКОТО БОГАТ ЧОВЕК ДА ВЛЕЗЕ В РАЯ.Иисус Христос

33

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО ПРОЧЕТИ ПОНЕ ПЪРВА И ОСМА БОЖИЯ ЗАПОВЕД ЗА ДА СИ ПОЛЕЗЕН НА НАРОДА СИ !

32

Анонимен

преди 6 години

По-добре да възстановят стари църкви, отколкото да влагат във вече развити манастирит. Защото се угоиха там, всичко им е барокови мебели, златни кранчета, италиански теракот, компютри, климатици. А има църкви, в които няма пари за една метла! Рушат се ценни икони и иконописи. Второ, Боко ако беше дошъл с кола както всички миряни, щеше да вложи в пътя, а не в ново крило на манастира. Нищо че и пътят ще е от ден до пладне. Хубаво поне, че по въздуха няма дупки!

31

Анонимен

преди 6 години

Вервате ли му, че вече през втората година от 4 годишния му мандат, минималните пенсиите са наполовина от обещаното за целия мандат.

30

Анонимен

преди 6 години

БЕЗБОЖНИК ! Какво общо имаш ти с божията справедливост с божията милост към хората ? Всеки божи ден майки изоставят децата си, всеки ден побоища и конфликти.... това дали е от спокойни и задоволени българи ? Гладът ражда неудоволетвореност,ражда злоба и конфликти а несправедливостта ги изостря и всекидневно увеличава броят на засегнатите и недоволни българи от съдебната система превърнала живота в тото...Правиш се, че не виждаш проблемите и всеки ден се хвалиш с някакви незначителни неща за бъ