48

Капути

преди 6 години

Караш пиян, нападаш полицай и си тръгваш вкъщи с "подписка".А един "Перата" ли му викаха го вхараха в ареста защото бутнал микрофона на някакъв мишок от Бтв.

47

Анонимен

преди 6 години

КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ТОВА Е В КОСТИНБРОД. КЪДЕТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА С ПОЛИЦИЯТА ЗАЕДНО И ГИ ИМА МНОГО.

46

Тинев

преди 6 години

Не забравяйте, че живеете в Булгарейшън - мутрейшън - тарикатлейшън.П.П.И благодарение само на искрените и честни български съдии, тази развалина не се е затрила!Бре-бре-бре, без малко да пропусна и оня, гдето и слънцето не изгрява без неговото разрешение: Слънцеликия, ненагледния, кристално чистия Бойко Борисов.

45

стачка и пари

преди 6 години

Пишат само за полицая ял бой, а ги е срам да пишат какво са правили на другия полицай намерен без ***.

44

Анонимен

преди 6 години

Нека да ги.бият! Тия пищови за какво са им? Да трошат орехи?! Не са ли гледали как се приближава американски полицай към проверявана кола и ръката му е върху кобура?!

43

Анонимен

преди 6 години

Бият полицай и Българи ...изнасилват жени...А нашите Вице премиер ...ходи да арестува ДЖ и да сваля тонколони . Направо подавай оставка ...Ти не си сериозен с това поведение.

42

Бучаков

преди 6 години

Бих казал че не е редно, ама каквито полицаите , такива и законите. Хвани едниия , удари другия.

41

монетата

преди 6 години

Риск на професията. Срещат се с всякаква *** за това са въоръжени и имат право да прилагат сила, когато се налага. Не е нормално полицай да си къса пагона обаче и да обвинява някакво момиче 50 килограма, че го е нападнало.

40

Манолски

преди 6 години

тези да не са от новите българи ?

39

WoLkov

преди 6 години

До ИстиМного ги подценяваш руснаците. Обясни ми как така "медиите ни са руски", след като всеки ден канят разни "експерти", които плюят по Русия, Путин и всичко руско? Чак пък мазохисти руснаците не са. Май нещо си прекалил с "Пещерата прави свободата", а?!)) Два примера мога да ти дам. Истерията относно "анексията на Крим" и идването на так. нар. "Вълци на Путин". По "логиката ти" сигурно и Плювньо е русофил? Аман от анадолска пропаганда!

38

Анонимен

преди 6 години

Ама в Европа ако се опиташ така, инцидента приключва с ковчег и траур. Нападение срещ длъжностно лице изпълняващо служебни задължения за контрол... Вероятно са доста важни тези ъндърграун герои.

37

БГ

преди 6 години

Така се прави, биеш полицай, късаш му униформата и след 24ч си на свобода, срещу подписка.Това ако не стимулира да си изпълнителен, кое?:)

36

Анонимен

преди 6 години

Коментарите са огледално отражение на живота в България ! - Браво !!!

35

Анонимен

преди 6 години

Добре им е,когато те налагаха хората в рпу беше ли им добре.С техните методи по техните глави.

34

СДВР

преди 6 години

Това ако беше в ФАЩ , щяха ги гръмят.. )))

33

анонимен

преди 6 години

Стои да го бият, защото ако посегне ще бъде уволнен дисциплинарно. По презумция полицаят е виновен. Ако имаха повече правомощия и протекция от държавата, друго щеше да е и с престъпността също.

32

Исти

преди 6 години

Докато журналистите в България са поръчкови а Днес.Бг трие коментари,съдържащи истината няма да се оправим! Всички наши медии са в ръцете на турци и руснаци- търсете си после независим журналист,но ще го намерите само с машина на времето! Достойнствата,които ги имахме през Царско време,при комунистите ги няма: Българите изгубиха своите човешки и национални права преди 73 години и още не могат да си ги възстановят! Затова няма ред в обществото а виновните бият държавните служители- точно затова!

31

именно

преди 6 години

Дано повече хора прочетат коментара ти

30

Анонимен

преди 6 години

няма държава

29

kolio99

преди 6 години

До до 10е да ама после кво мУ се случва на стрелеца.... не може даже и да иска да стигне до затвора:-))))