6

Acca

преди 6 години

4 - април месец бях в милано за концерт и както се подразбира се прибрах след залез като даже минах покрай централната гара, където е цялата африканска гмеж - никой не ми е хвърлил и един поглед, така че недей да си измисляш.

5

Край

преди 6 години

За влизане с кола в центъра ПЛАЩАТЕ. Аз не разбрах /няма бариери каси и пр./- получих глоба 1г. по късно в България - 84 евро. За сега не съм ги платил - няма да ходя в Ит. скоро. Казвам го за всички дето реват срещу зелената и синята зона. В Милано плащате за да влезете с кола в центъра - паркинга си го плащате отделно.

4

fff

преди 6 години

Смешници сте си След залез се разходете на 2-3 км от центъра Имате повече шансове да Ви утрепят отколкото в Афганистан Цените из центъра са за малооооумници предимно руснаци и японци А Прада ще носите на кукуво лято чифт обувки е към 250-300 евро З средната заплата 1200 евро .Като платите наема и метрото И ще Ви останат колкото за панчета / сланина / а не за Прада .

3

Анонимен

преди 6 години

Мда, или с други думи екипа направил статията е взел евтините билети на Уизеър- може да се купят за 50лв. в двете посоки.

2

Анонимен

преди 6 години

До ПървиМигрантите ще му видят сметката, за жалост.

1

Първи

преди 6 години

Моят град, красота