7

варкай се капиталист

преди 6 години

никакво закасняване и то със 100 години.този факт показва единственно че у нас рак на ларинкса, трахеята и околните структури не е имало, и че още преди 100 години хора на Запад са се разболявали от капиталистически рак на ларинкса. точка!ето сега и у нас зе да се въди капиталистическият рак, но вече с тиквоидни метастази със засягане на пипонените възли и кратунестите структори.

6

Анонимен

преди 6 години

Изхвърлена щитовидна жлеза, изхвърлен хранопровод и извадена и върната (в някакво неясно състояние) трахея не ми се струва лека,щадяща и безкръвна операция.По-скоро го анонсирам с експериментите на др.Менгеле.Вероятно за да се стигне до тук не е имало друг избор за докторите и жената.Вероятно докторите са си свършили отлично работата, да видим резултата за пациентката.Дано да се възстанови!

5

Анонимен

преди 6 години

до 4: На запад се правят такива неща не от 80-те години, а от 1800-та година. Въобще на Запад вече няма даже такива заболявания, там текат реки от шоколад и масло по улиците и хората си топят френски кроасани в тях.

4

Анонимен

преди 6 години

Уникално е за България - 100 години на заден план! Подобни интервенций се практикуват на запад отпреди 80-те години! Би казал че е уникално за българските лекари (повечето) да са супер меркантилни, безхаберни и несъстрабателни!

3

До 2

преди 6 години

Не е съвсем така. Колкото по- рано се открие дадено раково заболяване толкова повеча шанс има за навременна реакция и взимане на необходимите мерки. Генетиката и наследствеността са малка част от раковите заболявания, повечето са в следствия на лошия начин на живот. Далеч са 80те години, когато се режеше и кърпеше. Сега всичко е на много по- добро ниво, набляга са на новите технологии и минимално инвазивна хирургия.

2

Анонимен

преди 6 години

Горката женица.Как ли ще ни се присмиват лекарите след 100-150години.Ще си казват,както ние сега казваме на методите им от преди толкова време - "тези са били касапи".За жалост медицината днес единствено добре се справя с кърпенето,ако си претърпял злополука и трябва да те закърпят,залепят и т.н.-имаш шанс.Имаш ли заболяване не в следствие на инцидент,малко вероятно е да ти помогнат.Генетиката е светлината в тунела,премахване на вредните гени още на ембрионно ниво.

1

...

преди 6 години

Браво Да им се вдигнат заплатите с по 2лв 50ст. Наредих!