6

Анонимен

преди 6 години

Не искам да видя отчет на футболните отбори. Колко пари имат и колко дава, това е техен проблем.Но разбира, защо има играчи на резервната скамейка - защото с апо-слабата част от отбора, но това не означава, че са сакати. Ако им дават по-малко пари, ще отидат в други отбори. Пълно е с добри футболисти по резервните скамейки. Най-малкото, играят за теб, не за конкурентите отбори. Освен ако не се променят правилата и нямаме право на повече смени, ще си остане така. А резервите на Барса ?

5

Глупости

преди 6 години

Стига глупости, бе... Да не би Левски да са единствения футболен отбир в света?! В другите отбори да не би да няма контузени играчи, такива с излекувани контузии, но по една или друга причина отпаднали от титулярния отбор, както и погрешни трансфери? Топлата вода откриват или какво? Това са футболисти с договори и получават колкото са се разписали на договора, а за контузиите са измислени застраховките, стига да има кой да ги прави! За "куците" трансфери все някой трябва да носи отговорност!

4

1

преди 6 години

Безумие.

3

До Анонимен 3

преди 6 години

Има нещо, наречено договор. Ако е слаб и не играе, нормалное е да не го пускат, от друга страна, не могат да го разкарат, защото има договор и ако го прекратят предсрочно, отборите ще загубят много повече от съда на УЕФА отколкото да им плащат и да седят на пейката

2

Анонимен

преди 6 години

А защо не ги пускат да играят???? Ако са слаби и не във форма,режете до кокал,да си заслужи заплатата! Ако не щат прав им път. В другите професии ако не се трудиш дават ли ти заплата? Да се записват в бюрата по труда и на борсата.... или играят и получават пари или стоят без заплата,просто е!

1

преди 6 години

Мартин Камбуров, който към момента е играча с най-много голове в първенството (все още играещ и 4ти иначе), взима 10 000 лв в Берое. Демек колкото Сакуна и над два пъти по-малко от Сандберг. После да няма чудещи се.