19

WoLkov

преди 6 години

Няма нищо чудно. Западняците са си фашисти и расисти от време оно, сегрегации, черни робства и глупости. Той и Хитлер, да не би да е марсианец?! Сега малко се опитват да се прикрият, ама вълкът кожата си мени, нравът не!

18

Midian

преди 6 години

Звучи ми като доста типичен профил за неонацист, особено частта с уврежданията, очевидно и психически. Доста от коментиралите също спадат в категорията явно.

17

това е тероризъм

преди 6 години

защо никой не пише че е тероризъм, хора отворете си очите...бъдете справедливи. тероризма няма религия, не признава етноси и граници, терора навсякъде по света е терор.

16

42

преди 6 години

Ами на кого да се възхищава?На Обама или на Азис...

15

брейии

преди 6 години

Голям зор,голямо нещо!Наай-после да набарат някой,дето не е алахакбаровец и върши простотии!Такова нещо не се изтърва!Между другото,като му видиш фейса,и веднага разбираш,че ГМО-то е страшна работа!

14

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че ще го натопят за неонацизъм. Чак и миналото и семейния живот разбраха за 1 ден, по поръчка... А незнайко да дyxа на оня големия батко с изправения...

13

Анонимен

преди 6 години

Възхищавал се на Хитлер и биел майка си... Да, хубаво нагласено, но няма кой да му повярва. Само че тези, които бият майките си и убиват жени, крещят по улиците на Западна Европа аллах акбар.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако беше миролюбив, нито снимка щеше да има нито такива подробности факт.

11

Ааа

преди 6 години

Добре че не е мюсюлманин, иначе щяхте да пишете, че е тероризъм, а това какво?

10

Анонимен

преди 6 години

Нещо се не вързва-избягал,побягнал след мелето,хванали го през няколко улици,а иначе е бил на инвалидна количка,шофира кола тежка умело на заден ход,която наверно не е за инвалид пригодена,не се блъсна в стоящата отзад въпреки,че отзад от вси страни му млатиха колата с бухалки някакви играчи по бейзбол тичайки бързо кат пикчъри само де ония тичат без бухалка да гонят топката,а тия с бухалки да гонят кола-откъде ли бързо са намерили бухалки в центъра на града кат всички са били на мирно шествие.

9

Малкия тошко

преди 6 години

до анонимен 6! Майка му го е носила 9 месеца в стомаха си, родила го е с мьки отгледала го е и накрая бой бой та горката се е наложила да тьрси помощ от полицията! Не те ли е срам да го защитаваш тоя ***, явно и ти биеш майка си и за това го защитаваш?

8

Анонимен

преди 6 години

По-тревожното е че е бил симпатизант на Тръмп, а не на Хитлер. Естествено отново се изкривява и насочва светлината в друга насока. Вижте го красавеца! Кой му е виновен че ако не си купи жена, никоя няма да му пусне? Черните, азиатците и арабите естествено!

7

Че

преди 6 години

те там огромната част си бият майките!

6

Анонимен

преди 6 години

"Биел майка си", е за да се подсили очернянето и да се обхване по-голяма група хора, които да го обвинят.Това какво общо има към престъплението, което е извършил?Не оправдавам домашното насили, но едва ли е единствен.Но е поредното доказателство за "обективността" на медиите.

5

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има повече като него.

4

Анонимен

преди 6 години

Е сега за тоя ще напишете и за майка му и за баба му, и за прабаба му. Ако беше някой швед щеше да е само с инициали и изпаднал в амок.

3

Aма разбира се!

преди 6 години

Чудно ми е как не са го изкарали още по- черен и от дявола! Ройтерс, СНН, Франс Прес все "обективни" медии се втурнали една през друга да защитават зададената опорна точка.

2

Анонимен

преди 6 години

Значи е фен и на новият xитлер(ердухан)

1

Анонимен

преди 6 години

Пичага е. Евроатлантик.