20

Анонимен

преди 6 години

Всички тези движения назад-напред ми приличат на други движения, описани подробно в камасутра. Само, че тук е ясно кой ще е отпред.

19

Анонимен

преди 6 години

Какви мерки ще вземе, ще ги върне в училище да си доучат българския ли?

18

Анонимен

преди 6 години

Принципно КАТ трябвв да се премахне, стига са тормозили хората с тези радари и глупости. Да паднат всичи ограничения като в германия как е, а може и градското да дигнат малко до 100-120 е нормално мисля.

17

Анонимен

преди 6 години

КАТ трябва да изпълняват закона, а не да го пишат. Сега е обратното някакви от КАТ, които не разбират от движение по пътищата, пишат закона, а после КАТ не изпълнява закона, който сами са си написали. Да се санкционира за едно на сто хиляди нарушения, както е сега, е неизпълнение на закона от страна на КАТ.

16

КАТ да се закрие

преди 6 години

КАТ трябва да се закрие като структура особено вредна за безопасността на движението.

15

Анонимен

преди 6 години

Пълна каша в главите на управлението!

14

Пфффф

преди 6 години

Спорът между селяните, мигрирали към София в различни периоди (преди 44-та, по време на комунизма и след идването на демокрацията) е като някакъв плевел - никне в коментари под всякакви теми. Та, по темата със знаците - да кажат как е в Германия, Австрия и Скандинавските страни и да го приложат без побългаряване. Но много катастрофи с жертви стават заради неграмотни (буквално) шофьори, там какви мерки ще се вземат? Как ще спреш Астрата с 5 патладжана вътре да излезе от нивата на шосето?

13

Анонимен

преди 6 години

Законът и Правилникът се променяха толкова пъти, че се чудя дали имат нещо общо с ония, които учих, когато взех книжка преди 25 г. Аз съм активен човек и бачкам доста, та нямам време да се осъвременявам постоянно с *** и тяхното ''*** ми, дойде ми''.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз съм умствено недорасъл шоп и си мисла, че като говора шопски, всички останали говорат неправилно и ''мекат'', а бурканите от село си ги носа тайно.

11

До Анонимен

преди 6 години

Аз мякам и карам зимнинъ от село с буркани, това не пречи шефа ми софиянец да е много доволен от мен и да ми дава 1600 кинта заплата + бонуси.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Ганьо, не знам какво поколение си но да та запитам нИещУ. У вас още ли мякатИ??А каратИ ли "от селУ" зимнинЪ??Бас ловя че ДА.Такива сУфиянци като теб байгън......

9

Анонимен

преди 6 години

КАТ "дават" назад-напред, държавта "дава" назад-напред...............УЖАС.*** народ си избира прости управници и после циври що бил беден.Ако бях като средностатистическият българин *** бих се самоубил НЕМЕДЛЕНО.

8

Анонимен

преди 6 години

Не им плащайте глобите на хрантутниците! :-)да им умрат децата,на тия къде гласуваха тия глоби!!Амин!!

7

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден минавам по бул. Брюксел това е пътя за летището който свързва царигарадско шосе бившият бул. В.Ленин. Знаците за камерите не са премахнати ограничението е 80 км в час но бошинството от новите Софиянци си джиткат със над 120 км в час и хич не се съобразяват с ограничението от 80 км. Въпреки че разполагам със 150 коня под капака на автомобила си хич и на ум не ми е минавало да вдигна такава скорост при ограничение от 80 км. Но аз съм трето поколение Софиянец не съм пришълец!

6

Grom

преди 6 години

Ще имаш много здраве! Фаровете са важни и удобни. А най ме дразнят селските тарикати дето не си ги пускат, за да пестят ток!

5

Пенсионер

преди 6 години

Предложение до КАТ. Всички в автомобилите да бъдат с каски.Гарантирам че до месеци ще го възприемат в ЕС. И техния акъл е като нашия.

4

Я гледай....

преди 6 години

КАТ да дадат заден и светещите фарова,че народа се изби по пътищата.От както въведоха тая глупост ПТП се увеличиха двойно.

3

Фотото

преди 6 години

КАТ нямат право да те снимат,това противотечи на закона за защита на личноста

2

Тихомир Томов

преди 6 години

Като гласуват 70-тото изменение на закона , ще разберем за какво пак ще го променят ! Засега се радвам , че не са ни задължили да си поставяме светещ знак на главата при шофиране ..................

1

хахахах

преди 6 години

Явно късният час на писане на текста си е казал думата - аз лично не разбрах за какво са дали назад, за какво са мръднали напред и каква изобщо беше новината.