15

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала държава със скапана столица софиа ...

14

Ники

преди 6 години

Охооо, нова агенцийка, нови 2000 търтея на топли местенца.

13

Кражба за милиони

преди 6 години

Честито, ще плащате ***!

12

Анонимен

преди 6 години

Народе, имаш още кожи за дране! Колко ли ще струва въздуха?

11

Анонимен

преди 6 години

До реалист 8Нарушили са закона на КРАЖБАТА!!В Бг само Тиквата и Пухчо имат право да крадат.Държавата е ТЯХНА а вие сте ТЕХНИ роби!!!

10

Анонимен

преди 6 години

200 млн.?!Няма проблем.Бойко ще ги "усвои" = ОТКРАДНЕ.П.П. Ама като гледам как Цветан Мангнитски(Василев) го е НАТОПОРЧИЛ и го е опрял отзад на Бойко Пеевски смятам че някой друг ще харчи откраднатото от Баце Корпулентов.

9

Анонимен

преди 6 години

Вожда каза че всеки ден губим по 1, 5 милиона лева, заради Тол системата. Значи за година се събират по над 500 милиона леваА този твърди, че системата щяла да се изплати след 3-4 години. Което значи, че ще откраднат още някой милиард.

8

Анонимен

преди 6 години

И това ще се превърне в ***-система и неизчерпаема фабрика за суджуци - чИститУ! Не, кунграчулйейшънс май беше...

7

реалист

преди 6 години

Нанков съобщи, че в момента се оценяват с одиторска компания пропуснатите ползи за държавата от забавянето и ще бъде заведено дело срещу една от фирмите, които са обжалвали поръчката, за пропуснати ползи.------На тоя кой му е дилъра, че гледам с доста качествена стока го снабдява! Дори и в обонговските републики всеки има право да си търси правата в съда. Кой точно закон са нарушили, че са се възползвали от правото си да обжалват??? М? А?

6

Анонимен

преди 6 години

Разгеле.....не само тая система а повечето обшествени поръчки да са държавни. Стига сме хранили нагли мутри

5

Пепо

преди 6 години

Естествено ,че ще бъде държавна, иначе как герберите ще крадат от нея? Само за година и системата ще трябва да се изплати-я станало,я НЕ СТАНАЛО. Да мили сънародници терминал 2 ни зове

4

Анонимен

преди 6 години

До байхейсХващай за Куба, Венецуела или С Корея. Там все още е рай...

3

байхейс

преди 6 години

те ви на демокрация сега винетки тол-ове ...... кефи ли ви "свободата" и западните "ценности"и гащите ще ви вземат евреите-лихвари !

2

Наивен

преди 6 години

Изграждането на ТОЛ системата ще струва около 200 мил. лева. "Надявам се през 2018-2019 година ТОЛ системата вече да акумулира средства, като се очаква приходите да достигат между 800 милиона и 1 милиард лева на годишна база", каза председателят на управителния съвет на агенцията. "(Атанасов, шеф на пътната агенция.)"Може би и към държавната компания ще поставим същия срок - 3 или 4 години, коментира Нанков, цитиран от БТА."Този срок е за възстановяване на разходите.Някой може ли да смята?

1

Анонимен

преди 6 години

Предричам ежедневни скандали, оставки, сезирания на прокуратура и т.н.Абе емиграция с една дума.