41

Анонимен

преди 6 години

Ааааааа... съдийка значи. Те най-важните неща ги оставят за накрая. А с това трябваше да започнете. А коло да стиска кълки и да маже отзад, че ще става булка скоро...

40

На това

преди 6 години

животно, което се води "човек", трябва да се направи ПЕНЕКТОМИЯ, само защото нЯМА смъртна присъда .Дори доживотен затвор НЕ ЗАСЛУЖАВА: ПАК НИЕ ще го храним!!!???Той и ПОДОБНИ на него са НЕНУЖНИ; какво ДОПРИНАСЯ ( ДОПРИНАСЯТ) за БЪЛГАРСКАТА нация???? Нали се водят БЪЛГАРИ? Добре, че не се е РАЗМНОЖИЛ( виждате какви са резултатите от размножаването ИМ: крадци, побойници, убийци- отново НЕНУЖЕН материал.Трябва да има закон за СЪЗНАТЕЛЕН, ГРАДИВЕН живот на РОМИТЕ: е противен случай да им бъдат лик

39

Анонимен

преди 6 години

Направете ме цар и такива "неуправляеми" ще ги лекувам с 1 куршум от 80 стотинки вместо 1150лв всеки месец колкото НИ струва затворник...Има мноого изчадия за които е ясно че не може да се очовечат ,а ни тежат на врата с издръжки за милиони

38

/./

преди 6 години

Тая съдийка защо не го е пратила в панделата, нали е рецидивист? Ааааа да, те така съдят тука - плащаш и ти си човека. Е ,той й е върнал рестото..............А ся в съда пак да го пусне на свобода, тая същата. Той е рецидивист, ама нищо, нака джитка там из Варна. Дали и тоя път ще го пусне, м?

37

ha ha ha

преди 6 години

Е, не се вълнувайте - и утре е ден!И пак поне 3 статии за любимите ни "мур.гавелковци".Ами то друго няма какво да се коментира освен техните "геройства".Бавно, но настъпателно те започнаха да запълват не само новините, но и живота ни.Мисля, че вече са интегрирани - издържаме ги, грижим се за тях, те стават все по-задоволени и естествено, след като виждат, че всичко им е позволено, защо пък да не се възползват?Ако комунизмът за нас се оказа мираж, то за тях вече е действителност.Честито!

36

Анонимен

преди 6 години

еми то един път го пуснеш,втори път го пуснеш,трети път и идва ден когато теб те изнасилват,ЗА УРОК ДА ИМ Е НА НАШИТЕ ПИШМАН СЪДИИ И ПРОКУРОРИ!!!

35

Анонимен

преди 6 години

*** тоя колко мене висок,тая жена толкова ли пък не е могла да го набие,трябва да е някоя по жуже и от него!!Направо съм в шок!

34

Янчева

преди 6 години

Ето обяснение за учудването ми,че бързичко го хванаха. Жертвата е съдия!

33

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 21,От ромите нема какво да се вземе.

32

Анонимен

преди 6 години

Ако полицията действаше толкова бързо и адекватно при всички ромски золуми, както при това изнасилване, нямаше да сме в това положение. Радвам се , че са го хванали и този път ще си получи заслуженото, но ми горчи, че като се случи на нас, обикновените бели егн-та, най-често е "неизвестен" извършител.....

31

шматка

преди 6 години

Опънал съдийка.Еваларка.Хак да и е.Ако пък и го е пуснала някога на свобода направо се кефяГоспод господа съдии бави но не забравя.

30

Радикал анти-мангал

преди 6 години

На тоа моа да му подгрея *** джуч на бавен огън докато му окапят зъбите.А близките му ше ги пребивам по три пъти на ден докатопроговорят на японски.

29

Анонимен

преди 6 години

дали присъдата ще е сцел превъзпитание...сигурно..както обикновено...може и условно ---ако се представил добре

28

хм до 27

преди 6 години

Добре ,че са Ромите ,че иначе журналистите щяха да умират от глад.Много ясно ,че ще са в новините ,то от необразована ,антисоциална и неинтегрирана в европейските и човешките цености тълпа какво да се очаква.

27

Анонимен

преди 6 години

Така новините от днес са - роми си убиха и изхвърлиха новороденото бебе, роми пребиха емигрант за пари и кредитни карти, ром е изнасилил съдийка във Варна, ром преби дядо за цигари....и управляващите смятат, че нямаме проблем...а на вицето проблемът му е шумът в дискотеките....

26

БХК

преди 6 години

Ние от БХК сме сигурни, че Кольо може да се поправи, стига държавата да му подсигури жилище, топло чиновническо местенце с добра заплата и инвалидна пенсия за нисък ръст не по малко от 900 лв./ мес...Ако до 6 мес изпитателен срок е допуснал и други нарушения, то пенсията да се вдига всеки месец със стъпка не по- малка от 150лв и поощтрителни командировки в Албена и Златни пясъци или други курорти със застаряващи туристи.

25

Анонимен

преди 6 години

Да не би някой да е искал да отмъсти на тази жена за нещо, свързано с работата й?"Услугите" на един такъв маргинал като този Кольо могат да бъдат купени с едно шише ракия.

24

Анонимен

преди 6 години

Съдбата на предателите е все такава - за пари и интереси продават сигурността си, държавата си, народа си и си мислят, че злината няма да ги застигне. Съдийката кой знае колко пъти отсъди не по съвест, а по партийно нареждане.....а липсата на ред идва и към тях и към децата им и в един момент ги застига...Не може да превърнеш държавата си в тоалетна , и да не ти замирише и на теб....Ние обаче сме виновни, че чакаме да се осмърди всичко и не реагираме..

23

Има колай

преди 6 години

Агресивните и неуправляемите ги усмирява принудителният труд.Тук някой писа преди няколко дена, че сме подписали някаква конвенция, забраняваща принудителния труд. Но на първо място трябва да бъдат интересите на народ и държава, които винаги имат някаква специфика. След като имаме единне малък процент неуправляемо население, ние трябва да приемем някакъв закон, на базата на който да можем да се справим с този проблем.Имаме юристи и евродепутати. Ще обяснят това на новите ни "Големи братя".

22

Анонимен

преди 6 години

Не са виновни съдиите, а законите. А тях ги пишат депутатите, които вие избирате. Цялата система е опорочена, а вие си траете, плащате подкупи и се молите на бога. Ако за всяка несправедливост излизахме на улицата както правят в демократичните страни, власт-имащите щяха да живеят в страх, а не ние. Съчуствам на жената, и дано този път има правосъдие.