20

Анонимен

преди 6 години

до 13 Кличко се отказа непобеден..големия брат от двамата братя. И остана непобеден въпреки двете си загуби...едната заради отказване заради болки в ръката, другата заради рефера, който прекрати мача заради кръвта от аркадата му в мача му с Ленъкс Луис.Виталий Кличко- най-великият боксьор за всички времена!

19

Анонимен

преди 6 години

Просто най-великият спринтьор! Не просто най-бързият за всички времена, а и най-харизматичния!

18

Анонимен

преди 6 години

Отказа се Болт и спирам да гледам лека атлетика...Шумахер се отказа и спрях да гледам Формула 1. Скоро ще се откаже и Меси от футбола и Федерер от тениса....и ще приключа с футбола и тениса.

17

Анонимен

преди 6 години

Респект!

16

Анонимен

преди 6 години

При световния си рекорд на 100 метра 2009-та година в Берлин на финала Болт е развил 45 км/ч. Ненормален!

15

Анонимен

преди 6 години

до 11 Ако смяташ че в професионалния спорт днес без да си назобен можеш да станеш световен шампион, значи си най-големия наивник мна тази земя. Откъде падаш, бе каввалин?

14

Путев

преди 6 години

До Анонименако си мислиш че джамайка не зобят - събуди се. спал си и си сънувал пак.ВСИЧКИТЕ зобят. до един.

13

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че по този начин приключи, но славата главозамайва. Кличко също можеше да се откаже като шампион, но не го направи. Това, което ми направи сериозно впечатление, че на щафетата вчера по идентичен начин една от ямайките получи контузия подобна на тази на Болт и отпаднаха. Нещо има - или лекарите, или времето, или допинга този път не сработиха за Ямайка. За американците не говоря изобщо - те от край време се зобат.

12

Анонимен

преди 6 години

Атлетът, който в продължение на 10 години размазваше американските зобаджии. Ямайската физика, която победи американската химия.

11

Анонимен

преди 6 години

До 8А ти сигурно не можеш да изкачиш 3 етажа стълби без да получиш инфаркт ама атлетите се зобили... ако фана едно дърво...

10

Анонимен

преди 6 години

ако се направи една графика на световните рекорди - величина на рекорда, подобрение спрямо предишният и датата на поставяне на рекорда, ясно ще се види, че дефакто човешките възможности са ... крайна! тази истина хвърля в ужас "шахматистите", защото противоречи на основни "постулати" в които вярват и насаждат и на хората, като мислене, това е в разрез и с идеята за "безкраен ръст на икономиката" и това е причината да се повдига въпроса за ... "заличаване" на рекордите и започване "отначало"!

9

Анонимен

преди 6 години

Тоя се надпреварваше в най-добрите си години сам със себе си. Нямаше конкуренция...и чупеше личните си постижения година след година. Луд!

8

Анонимен

преди 6 години

до 6 Какви атлети, бе. Всеки професионален спортист се зоби. Въпросът е кой е най-добрият сред назобените.

7

kolio99

преди 6 години

До АнонименТе па щото американците са само на "Зайо Байо":-))))

6

Анонимен

преди 6 години

Който си мисли, че атлетите могат без зоб нека да направи един експеримент със себе си. 1. Да се опита да пробяга 10 км2. След като няма проблеми с дистанцията 10 км нека да се опита да свали времето под 1 час3. След като достигне 1 час за 10 км без зор нека да тренира известно време да вземе 10 км под 30 минути. Едва ли има много хора в България, които пробягват 10 км за 30 минути.4. След като сте тренирали усилено много време, трябва да знаете, че 30 минути сега е посредствен резултат.

5

Анонимен

преди 6 години

Болт ни разби представите за спринт. Той караше хората които не се интересуват даже от този спорт да гледат лека атлетика през последните 10 години. Магичен.Най-великия атлет за всички времена!

4

Анонимен

преди 6 години

Благодарим че живяхме в твоето време, човече!Едва ли ще видим подобряването на рекордите му на 100 и 200 метра в нашия живот!Извънземен!

3

Анонимен

преди 6 години

След загубата на 100 метра, Болт загуби и в щафетата 4Х100 м. чрез падане и отказване поради травма на бедрото. Домакините взеха златото.

2

хаах

преди 6 години

Юсейн Болт легендата, спортистът, човекът -или по-скоро свръхчовеккът -Гмо киборг!

1

Анонимен

преди 6 години

В последните 50 години едва ли има успешен атлет без зобене. Оказа се, че Болт е много умен защото ако продължаваше да дразни американците щяха да го хванат и да му отнемат повечето от медалите.