17

хидко

преди 6 години

НЕГРАМОТНОСТ!!! ПОВСЕМЕСТНА!

16

Анонимен

преди 6 години

Когото не го приемат като мутра-бияч в някоя банда на другия ден става "полицай"!

15

Неразбран

преди 6 години

Стига сте ги хвалели като ги наричате полицай.Това е сбирутак от непрокопсъници които са най-жалки милиционери.

14

шматка

преди 6 години

До 17В случая не е съда а неподготвени полицай.Когато в съда отиде акт пълен с грешки е нормално съда да го анулира.Преди време ми пишат акт за.....Чета акта и какво виждам:полицая е объркал едната улица и де факто такова кръстовище не съществува.Акта падна от раз.

13

morelini

преди 6 години

Но иначе пък имаме претенции и протестираме.Лошото е че не са само полицаите виновни а и цялата съдебна система....

12

Анонимен

преди 6 години

то цялата ни държава е за отчитане на дейност, не само КАТ, като почнем от правителството и продължим със Съда, който баш нищо не прави. Големите престъпници са на свобода, зад граница, пуснати под гаранция, а кокошкарите търкат наровете.

11

Темида

преди 6 години

ХОРА не бъдете ПРОСТИ... реално и КАТ и Полицията да работят, честно и съвестно и да хващат 100% от нарушителите... СЪДА ДРАГИ СЪДААА е проблема на *** ни който някой наричат държава. Ама срещу съда никой не протестира, даже медиите не говорят за безобразията. Безнаказаността се ДЪЛЖИ НА СЪДА!!!!!!!!!!! и на Ултра простия народ който е сляп, че сляп. Един синдикат не организира протест срещу безнаказаността...виз за земи и небостъргачи има протсти. *** НАРОД !!!!!!

10

Уволнете опасните

преди 6 години

POlzwanite за убииства на граждани и експерти полицаи се следят с мирко чипове с точност до 3 микрометра навсякъде..ЧИповете са им имплантирани през устата подадени с напитки.разпознават с е лесно. в момента преди минути турски терористи от София е центрирал всички следени полицаи ..НЯкой ползват камери з а д а документират извършените от тях убииств а с цел заплащане на мократа поръчка.Документират и убити с нарочни катастрофи..Преди години снимаха и погребенията.

9

Анонимен

преди 6 години

КАТ трябва да се закрие като дтруктура особено вредна за безопасността на движението.

8

Анонимен

преди 6 години

Така е, навсякъде се назначават вече кадри без необходимите умения и знания и естествено и резултата е такъв калпав.

7

Анонимен

преди 6 години

Цялото ни МВР е изградено и работи по модел СССР. Е, това не обяснява ли всичко?

6

Анонимен

преди 6 години

Полисията има норма за съставени актове за да отчита дейност , че работи, също за фишове и разни преписки. Това, че са негодни го показва, но дейност се отчита и се взима заплата.За професионализъм и култура особено на пътя няма да говорим.

5

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Последните години зверски са убити много важни експерти на които командвани от турски терористи престъпници от КАТ са писали актове и разорителни глоби..включват ги на следене през лични документи.Проверете зверски убитите във Варна за актове от КАТ..Проверете и за Мечката от Пловдив.Имат групи за мокри поръчки които ги пращат за убииства ..

4

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

КАТ уврежда тежко всеки българин и неговото семейство след като пусне акт ..Да се санкционират терористите от КАТ издали нагло престъпни актове с десетократния размер на разорителните глоби които пишат.ТЕзи престъпници не се борят з а безопасно движение те испълняват само нагло престъпни терористични НЕЗАКОННИ наредби

3

Анонимен

преди 6 години

КАТ е отдел от нереформираното МВР и там е традиция да се назначават некомпетентни, доли направо безмозъчни служители! Разбира се има и нормални, но те са малцинство, като в цялата държава.

2

Либералист

преди 6 години

това е в следствие на съветското физическо и руското икономическо робство вече 65 години - избиване на интелигенцията, шуро-баджанащина, организирана и контролирана посредственост, целенасочено обезличаване на нацията и представане на азиатски ценности за подръжание (комунизъм, социализъм, православен сталинизъм и т.н.) ... така като не послушахме - Ботев, Левски, Стамболов, Вазов и още неедин патриоти, и не се отърсихме от бутуша на кремълските фашисти!

1

Lokum

преди 6 години

Goranov i Zaharieva kolko leva sa sabrali ot globi tasi godina, minalata godina?