21

inferno

преди 6 години

Какво значи по непредпазливост? Ти като го виждаш, че се задушава човека, защо не му ги отряза тия опашки, ами хукна по магазините и по съседите. Че после и лъга как тя била някъде си, а непознати влизали в блока и го убили... дрън дрън, виновна си е, ама се прави на луда. Да си ги лежи пълните години за умишлено убийство. Досега не я чух да съжалява за мъжа си, ами само за това, че и вгорчават живота.

20

Анонимен

преди 6 години

Артистка

19

Анонимен

преди 6 години

Браво на нашето правосъдие, тази ман гасарка удушила мъжът си, и три години, от които ще излежи максимум две, ако не я пуснат предсрочно да се лекува на фризьори и спа, щото й побеляла косата.а Иван Евстатиев го набедиха за изнасилване и вече две години не го пускат да се лекува, отделно го осъдиха на 6 години затвор, а нямат нито законово основание, нито мотивите към присъдата смеят да напишат.И то щото тази е от боята, а той русофил.Нали уж беше демокрация... ама за си ганите само

18

Юрист

преди 6 години

Адвокат Чалъмов , престанете в името на правосъдието с тези ЧАЛЪМИ ! Бъдете етичен !

17

мая

преди 6 години

До Пипи да бе къде й е вината.... ей там в гащите айде моля ви се изперкала перверзница! и тя и оня с нея! какво ни занимавате с тая/

16

Анонимен

преди 6 години

Ромка ли е?

15

Ас

преди 6 години

Това означава, че излъчват 'Черешката на тортата' повече от година след заснемането ли?

14

Анонимен

преди 6 години

Ама какви съкилийнички - потомци на Рентген! И как по думите на съкилийничките страда от миома? Лекари и хирурзи с нея делят килията. Имаше и една астрофизичка, ама й писна и подпали метлата към Марс. Миомата е тумор на матката ако не знаете. И се намира с проба от тъканите. Около 30 процента от жените след 40 я имат. С лекарства се лекува, а ако е напреднала се отрязва. Не е кой знае какво.

13

Анонимен

преди 6 години

Поредното лошо решение на съда- СЪДИИТЕ КАКВО СТИМУЛИРАТЕ- РАЗНИ ОТКАЧАЛНИЦИ ДА УБИВАТ / ЗАЩОТО ТОВА СИ Е ЖИВО УБИЙСТВО/ А СЛЕД ТОВА ДА РЕВЪТ- НЕ Е МОГЛА ДА ПОСТАВИ САМА СВИНСКАТА ОПАШКА, НЕ МОЖА ДА ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТРЯБВАЛО ДА Я ПОСТАВИ, И СЛЕД КАТО Я СЛОЖИЛА КЪДЕ Е ЗАПИСЪТ КОЙТО Е ЩЯЛА ДА ИЗПРАЩЯ НЯКЪДЕ СИ. НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ НЕ ЗАКОПЧАВАТ ГОРНОТО КОПЧЕ ЗАЩОТО СЕ ЗАДУШАВАТ, А ТЕ ВИДИТЕ ЛИ В ДВА ЧАСА ЩЕ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ- ТАЯ Е УБИЛА ХЛАДНОКРЪВНО И ИСКА ДА ИЗБЯГА ОТ ПРАВОСЪДИЕ

12

боби

преди 6 години

До Пипи къде се е напивала болни мозъци

11

Пипи

преди 6 години

Не съм и адвокат на тази. Според мен шашавия и надут *** се е толкова самонадценил, че пукна така глупаво. Не виждам къде е вината на Мейзерица?

10

Анонимен

преди 6 години

Кога я вкарахте на топло, миналата седмица я гледах по телевизията в някакво кулинарно шоу се напиваше с други телевизионни звезди.

9

Бау

преди 6 години

Не мога да повярвам, че продължава да има самочувствие и да се смята за "известна". Мислех си, че след всичко, което и се случи ще слезе на земята. Не заслужава да гние в затвора за това, че е *** и му е угодила на акъла на ***. Народа иска да гние, защото я мрази понеже е нахална и нагла. Да я пускат, но с уговорката да напусне страната и да не и се чува името.

8

Тато из Правец

преди 6 години

А глаукома ,глаукома има ли ?

7

Анонимен

преди 6 години

Да изгние там.

6

Шмайзер

преди 6 години

Съкилийничките я тормозели защото и завиждали....Завиждат и на красотата.

5

Capital

преди 6 години

Като казахте шведка, какво става с шведа от Слънчака ?

4

ined

преди 6 години

Лъже като дърта шведка, ама тя си е дърта шведка

3

Анонимен

преди 6 години

Какво е виновна мейзер за секс фантазиите на мъжа и?

2

мен

преди 6 години

Че то, ако за такова не се лежи, ми те ще ни изпотрепят женората, бре, нихната..