23

Анонимен

преди 6 години

В Германия е така! В Австрия - също! И в други европейски страни бият през ашиците.Имат специални закони. В Австрия се казва Wiederbetaetigungsgesetz и могат да те пъхнат в панделата до 10 г. Докато в Украйна фашизираните националисти вилнеят и избиват свои съграждани. А в България си имаме Луков марш, където разни безмозъчни хлапетии демонстрират привързаността си към нещо, което даже не познават!

22

Я па тоя

преди 6 години

Американчето не знае ли,че вече в Германия актуалният поздрав е "Селям алекум!"?И че в перспектива ще е "Аллах акбар!"?

21

Сотир

преди 6 години

Нашите атакисти да ги пратят там да се снимат "за майтап".

20

хохолите капут

преди 6 години

Традиционния нацистки поздрав с изпъната ръка в украйна - това е "нормално"

19

Анонимен

преди 6 години

Е, в Дрезден може, там си е ГДР. Тоя по-скоро е пребит заради разрухата на Дрезден от американските бомбардировки, които надминават Хирошима.

18

Ихо до 22

преди 6 години

Да де- и аз това се чудя! Ти например какво се съпикясваш от притеснение- нали аз се тюхкам,не се тюхкаш ти?

17

Анонимен

преди 6 години

Само дето "хитлеристкия" поздрав е римски, а свастиката е древен планетарен символ. Горим заради бълхите юргана...

16

байхейс

преди 6 години

това наистина трява да се знае !отивате в затвора за носене на значки с нацистки символи - значка в Хитлер ще ви докара 3 години затвор.Отивате в затвора и за слушане на нацистка музика - например ако телефона ви свири Marcha Erika Waffen SS или стария химн ха Германия - 3 години затворевреите и разказаха играта на Германия !

15

!

преди 6 години

Да те бият в Германия за нацистки поздрав.....докъде я докара този народ?! Нормално е да ги боли от катастрофалната война, но чак да изпитват срам.....Апропо, всички знаем кой е Хенри Форд. А дали повчето от нас са чували за една негова книга? И изобощо как от всички народи по света само 2-3 са постоянно избивани и гонени от всяка една точка по земята и защо?

14

Гробокопач

преди 6 години

Евреите здраво бият в Германия! Зиг Хайл;)))

13

Анонимен

преди 6 години

Явно простотията срещу туристите , не е само в България :))) Това е било с доза хумор. Едва ли турист от Китай или САЩ , че и аз....знаем за такива закони. Смешно е. Това е част от историята . Да спрем да пушим и пури, щото някой Хитлерист може да е опъвал

12

Тихомир Томов

преди 6 години

Дрезден си е Хитлеристки град . Този турист е без късмет . Уцелил е някой болшевик !

11

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СЕ АКТИВИЗИРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ КОГАТО ПРИПАРИ ПОД *** НА ДИКТАТОРА ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ.

10

Хахо

преди 6 години

Бийте се вие, ама чичко Ади ви наблюдава от небето и всичко си записвав големия тефтер!Ще дойде Видовден.

9

бай уЙ

преди 6 години

Нали искахте демУкрация! Ей ви я на в цялото си сияние! Изпънеш си ръката и те пребиват, после идват полицаите и те глобяват. Остава и някой да го 0пъне, за да направи голям шлем хАмериканеца. Там, ако кажеш нещо за оня с мустачките и те затварят на момента. То по бай Тошово време за вицове не затваряха така, както в Германистан затварят за говорене или имитиране на нацистите. Абе демУкрация, нали ви казах. Иначе обратни могат да се мляскат, обарват и да правят какво ли не без да им пречат.

8

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

А арести, съд, глоби или поне възпитателен пердах от случайни минувачи за rъзeне на изток, буpки, паpцали, чаршафи и бради кога ще има?Фашист не е останал ни един всичките са някакви ментета анархисти, комунисти, националисти. А ислямисти има хиляди. Америка ги изпрати и финансира, саудитска арабия и обучи, меркел ги пусна.

7

До 5

преди 6 години

1. не е сбъркал!!!

6

Ихо

преди 6 години

Ами ръката си е негова: ако иска ще я опъне,ако иска ще я свие,ако иска ще я мери на кантар или ще я пазари на търг! Вас какво ви сащисва това- нали не опъва вашата ръка,а своята собствена! Нима ще бяхте по-доволни,ако почнеше да опъва вашите ръце???

5

Анонимен

преди 6 години

А у нас с нацистки поздрави, стават министри.

4

онбашията

преди 6 години

китайците си мислят че могат да правят каквото си искат, все едно са в китай? тук има РЕД бе!