36

Анонимен

преди 6 години

Танте Меркел защо не е арестувана за хитлеристки вдигнатата ръка?

35

Кюфте от луфтханза

преди 6 години

Силна икономика друг път.Тотална развала на всичко.Немското качество е в миналото. Нищо не могат да правят.Нищо.Китайците правят копия на Айфон в мазетата си и ги продават по 200 долара, а Сименс не можа да направи смартфон.Германците в електрониката са 20-50 години назад от развитите страни.Затова и автомобилостроенето което им беше силната страна на времето сега издишва. Електрониката навлезе в колите.Даже един Самбал оелек не могат да направят. Купих си немски от Кауфланд, то вътре само сол

34

Анонимен

преди 6 години

Несменяеми кадри няма! Когато и да я сменят ще е късно. донесе много злини на Европа!

33

Циник до Чудомир

преди 6 години

Само тотални мулета с капаци на очите , могат да приветстват залеза на европейската цивилизация! Ти не знам къде в Германия си "ходил" , пък и честно казано - не ми дреме! Аз почти 20години живея, и работя там - сърцето ми се свива - като си помисля , къде трябва да живее сина ми! Мултикулти...исляма принадлежи на Германия....десетки милиарди от МОИТЕ ДАТЪЦИ за убийци, терористи, изнасилвачи...социални търтеи...и световна из мет от най-тъмните световни клоаки!

32

Анонимен

преди 6 години

Чудомире, ти си удобният *** на глобалистите, ако не виждаш нищо нередно в това което се случва живееш в някакъв балон. *** се радвай на нови богати развити и интересни шаренийки докато все още ги има. Според теб защо Израел не провежда политика на отворени граници. А са винаги европейските държави които са длъжни да приемат всички тези навлеци от африка и близкият изток.

31

чудомир

преди 6 години

Някой ходил ли е в Германия.Чудно местенце.Хора от цял свят,дошли да учат,работят,пият,ядат и да правят секс.В Берлин някой ходил ли е,1 милион човека на ден посещават града.За жалост България никога няма да бъде такова място.Глобално,развито,интересно,богато,шарено.В Германия има много българи и никой от тях не мисли да заминава за Русия или да се връща в България.Човешката пророда винаги търси новото,развитото,богатото,никой не иска на село.Тук някви лумпели оплакват Германия,смешно е.

30

Анонимен

преди 6 години

Меркел е заела стойка Хитлер в Нюрнберг.

29

Анонимен

преди 6 години

До ОбзорШрьодер вече е руски гражданин и не може

28

Обзор

преди 6 години

Може ли Меркел да бъде изместена? Разбира се, че може, но не от Шулц, а от Герхарт Шрьодер, ако той реши да се кандидатира.Може ли Герхарт Шрьодер да бъде отново канцлер на ФРГ?ДА!

27

Анонимен

преди 6 години

социалиста *** като прасе по коледа

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРЕЕЕЕВ, РЕЕЕЕВ, РЕВИ ДРУГАРЮ РЕВИ, ГЕРБ ВИ РАЗЧЕКНА ПЕТОЛЪЧКАТА КУРВАНЕЛСКА

25

за 24

преди 6 години

До АнонименРЕЕЕВ, РЕВ РЕВ РЕВ РЕЕЕЕВВ РЕВ РАЗЧЕКНАТИ ПЕТОЛЪЧКИ ХАХАА

24

Анонимен

преди 6 години

Германия БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕРКЕЛсе радва на рекордно ниска безработица, балансиран бюджет и силнаикономика, така че Шулц трябва да води тежка битка, за да победи - НИСКАТА БЕЗРАБОТИЦА, БАЛАНСИРАНИЯ БЮДЖЕТ И СИЛНАТА ИКОНОМИКА И ДА ОКРАДИ КОЛКОТО МОЖЕ ХАХАХА НО НЯМА ДА УСПЕЕ.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18 Защото е демократ . Глад ,мизерия,бежанци , дву и три полови и г.ей- прайд в Берлин наблюдаван от 2 милиона,, щастливи,, немци .

22

ЗА 21

преди 6 години

До АнонименЕВРЕЙКА Е ШУЛЦ НО НЕ ЛАТВИЙСКА А ЧИКИЙСКА

21

ЗА 19

преди 6 години

До АнонименРЕВИ, РЕВИИИИИИИИ ДРУГАРЮ РЕВИ И СЕ ДЕРИ ХАХАХХААА МАФИЯТА ВИ МРЕ

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17 САМО МАЙКА И Е ЛАТВИИСКА ЕВРЕЙКА . ТЯ НЕ Е . АНАДЪММУ!!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14 Не социялистическа, а ДЕМОКРАТИЧНА МАФИЯ . ИМЕННО ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ КРИЕ ЗАД СОЦИЯЛИСТИ ,ЛИБЕРАЛИ ,ДЕСНИ ,ЛЕВИ .

18

Анонимен

преди 6 години

КАКВО МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ШУЛЦ КАТО УПРАВЛЕНИЕ - БЕЗРАБОТИЦА, КОРУПЦИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, БЕДНОСТ... ЗАЩОТО Е СОЦИАЛИСТ.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМеркел не е еврейка, но Шулц е еврейка