43

1

преди 6 години

До Хаха също като лъжливия пожарникар

42

Хаха

преди 6 години

Що пък льотчика да не е излъгал *** корни

41

Анонимен

преди 6 години

Дърта червена интригантка! Ама то от тая партия нещо добро няма да се пръкне.

40

фф

преди 6 години

тая крава става смешна вече...подскача като жрвбче...ама си е дърта крава

39

краят настъпва

преди 6 години

До краят настъпваЧАСЪТ МУ НЕ Е ИЗВЕСТЕН....

38

Анонимен

преди 6 години

нещо да кажете за бедния народ ??

37

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ни занимавате с фекалиите излезли от клозета на тая, какво ни интересува. Пишете по-добре за Анита Майзер.

36

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Тва за Борисов, онова за Радев, а хората от селата започнаха да събират слънчогледови корени.....слама за ТЕЗЕК не събират оти няма крави-димукратите ги изклаха она година до крак.От градищата още чакат ,,Южен поток,, и голямото мечка-БАЛКАНСКОТО ХЪБ,,АМА НЯМА И НЯМА И ДА ИМА. а до зимата остават 6 седмици!

35

ГОСТ

преди 6 години

Нинова каквото и да каже все е през нейния светоглед и ве нещо не е ТАКА. тАЗИ ЖЕНА Е МНОГО СУ,ТНО - ВЯРНО,НЕВЯРНО - ТРЯБВА ДА Е ПО СТРАНИЦИТЕ НА ПРЕСАТА

34

...

преди 6 години

Първите терористи,хора които са вкарвали българи в концлагерите и умния българин ги прави шефове от 130 години ?!? Що е то ....

33

смехурко:))))))

преди 6 години

Курнелче Курнелче като свраката си не си хвалете подчиненият ви президент.Стига с лъжите не си хвалете сврачето славей не може да стане.То бива наглост но вие сте за Гинес няма кой да ви отнеме 1 място.............

32

Анонимен

преди 6 години

Ниновица, че е топнала хоботче в кацата с мед е ясно. Гладна не е останала. Но още не е била в управлението за да взима важни решения. БарБутко е вече 15 години и в какво ши не се забърка. Кражби, лъжи, измами, подвеждане, обещания и крадене, яко, перманентно крадене от всичко до което се докопа. После изнасяне на кинтите, Вирджински острови, ОАЕ, Катар, Оман и където може. Сгреши, че изнесе 480 милиона USD в Саудитска банка и американците му ги гушнаха. Мълча като комунист на разпит.

31

Анонимен

преди 6 години

Ама то в статията си го пише - и президентчето и премиерът казват, че са се разбрали за антикорупционния ОРГАН, а не за антикорупционния ЗАКОН, както Нинова се опитва да уличи някого в лъжа. Тази дърта червена интригантка отново опитва да ни заблуди нещо. Комунисти, милорд!

30

Shopp

преди 6 години

В историята ще остане този, който е градил, печелил избори и управлявал. Историята не помни имената на калпавите, некадърни, заядливи социалистически опозиционери. Някой помни ли кой бил в опозиция на Стамболов? Толкова ще се запомни и Нинова, и Станишев. А ген. Борисов вече се е записал с големи букви.

29

краят настъпва

преди 6 години

До приликатаСДС и БСП в историята!

28

приликата

преди 6 години

До АнонименКУНЕВА НОМЕР ДВЕ!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Хайде, хайде, всеки знае какъв дърт ментарджия е Боцето. Пита се, кога ли е казвал истината? Може би като малко дете, когато е викал майка си да го изпишка. След това дълги локуми за каратист, бандюга, футболист и кво ли не, но всичко плод на хвалби / лъжи /. Болен си е чичака, много му се иска да е велик но какво да прави като се е родил лъв със сърце на мишок.

26

Американец

преди 6 години

Сбъркано управление. Тикви, суджуци и калинки. ГЕРБ е нещастие за България. Бойко Борисов наистина лъже постоянно, измисля си, оправдава се. Хората си продължават да мизерстват, децата ни бягат навън. Всички мълчат и кротуват, само Нинова им вади кирливите ризи.

25

Анонимен

преди 6 години

кунумявка

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31 Ще заживееш на куково лято.Със знамето на ,,дъгата ,,ли ще заживееш ,с пи..дера.ските ценности ли ще заживееш ? Ид-.и.от !Виж циг.....аните и сега си живуркат .