15

Анонимен

преди 6 години

Безспорно назначаването на Херо е шанс за другите отбори в А група. Домусчиев прави услуга най-много на Левски и на ЦСКА. Явно му е писнало от купи.

14

Chivars Pantev

преди 6 години

араби и черни от африка са /звездите/

13

Chivars Pantev

преди 6 години

Окончателно там е защото в Лудогорец са парите. Защо Херо не отиде в Левски /беше канен/ ами защото английският милиардер не пуска. Иначе е много богат но не му се харчат парите. Какво направи за Левски купи ли свестен играч? Надява се на някакви мързеливи араби и *** и ще гониме резултати в лига европа. Kога? Сега ce намери по свестен треньор но и той няма да е за дълго уж договор за две гсдини но ако изкара 2 месеца и до там ще е.

12

ХХХ

преди 6 години

Дерменджиев вече спокойно ще си намери отбор .......да не на Домуса да му опре до г*за и да иска пак да го връща само .......как може да не дадеш шанс н човек който направи подобни неща с Лудогорец ?

11

Анонимен

преди 6 години

Доколкото си спомням Дерменджиев вече веднъж го освободиха от Лудогорец, а след това се наложи да го връщат спешно ..... Може и сега така да се получи, друг е въпроса дали той ще го поиска ... !!!

10

Gero

преди 6 години

Херо не е за отбор като Лудогорец. Назначението му е фатално за израстването на отбора. Отново се губи времеви период, в който можеше да се достигне развитие на друго ниво. Такъв отбор като Лудогорец не сме имали никога на клубно ниво и ако мислят малко повече ръководителите му могат да постигнат много големи успехи. "Надграждането" като основен метод за израстване във всякакъв аспект, е доказан във времето. Херо не превъзхожда с нищо Жоро, точно обратното.

9

Chubaka

преди 6 години

Тоя сега ще затрие и тоя отбор, да ходи да преподава в някои ясла физическо

8

Анонимен

преди 6 години

Най-после Луноходец се намери майстора! ЦСКА ШАМПИОН! УЕФСКИ Подуяне във В група!

7

Анонимен

преди 6 години

голяма грешка като му знам чепатият му характер давам му наи много два месеца и фудбплистите сами ще го изгонят както направиха с ЕДО и тои се опита да бъде строг и властен но му намериха цаката играха един два мача симулативно и много слабо и естествено трньора виновен и хаиде вън така че помнете ми думата след 2 месеца дерменджиев отново ще им бъде трньор

6

Анонимен

преди 6 години

Успели са мразени навсякъде по света

5

не сака я да съм доб

преди 6 години

Един бг отбора да се намери да отсрамва еврокретените и да не отпада още в началото на юли и всички го намразиха. Българската завист е пословична и затова до българския казан няма дявол.

4

Анонимен

преди 6 години

Май дълбочко ти е влязло, че от софийските грандове вече че п за зеле не става. Преди като им свиреха на тях, нямаше проблем, нали? Пък и домуса ли им е виновен, че нямат елементарни управленски умения. Гела какъвто и да поне това го е доказал и за разлика от двата евроидота яръзва някаква игра в Европа. Или според теб и там си плаща.

3

Анонимен

преди 6 години

Херо да е жив и здрав! Но той е страхлив треньор и ходи само там където има много пари. Избяга някога от Левски, там беше канен, но се уплаши от обстановката. При Гела има пари, както и сбироток от бразилци. Това го блазни много. Освен това, Гела е купил целия футболен съюз. Пускат им голове от засади, свирят им несъществуващи дузпи, гонят от другите отбори за незначителни нарушения, само и само Гелосания побърканяк да е шампион. Гела убива българския футбол, той е миазмата която трови.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя раково болния за къде са е запътил?

1

Анонимен

преди 6 години

Милият. Този е безполезен като треньор. Също колкото й Киро Гела като човек.