191

Крaвaрски трол

преди 6 години

Търся някой дa ми с е р е директно в устaтa,докaто е б е дълбоко в г ъ з a тaя *** в a мaйкa ми!

190

Анонимен

преди 6 години

Пак ще има русофилски войпоради изядения бойЩе вият русофилки на умрялоКато вдове отдавна урец не видяло

189

Анонимен

преди 6 години

Смешно е да се мисли, че една неголяма и изключително бедна държава, която оцелява на хранителни помощи от 25 години насам ще може да направи каквото и да е срещу САЩ, Южна Корея и Япония. Колкото и опорни точки да спускат от Позитано, никой не вярва. Не си вярва и Ким, затова няма и да опита.

188

ЯЗЪК ,БЕ....

преди 6 години

ПРАСЕТО КИМЧО , ШЕ ЗАТРИЕ НАРОДА СИ, С ТОЯ *** АКЪЛ.... !!!!ТО ...НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ , ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА ЩОТО...!

187

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея е с 30% по-малка територия от Северна. При разделянето на север живеят с 15 % повече хора. Днес населението на КНДР е 25 милиона, а на Южна Корея 50 милиона, като само около 10 000 души са успели да избягат от рая на династията Ким. Всеки нормален човек ще си направи правилните изводи.

186

Анонимен

преди 6 години

Кравария хапна дръвчето!

185

Анонимен

преди 6 години

В КНДР мизерията е такава, че много хора искат да са в армията защото им е осигурено, макар и оскъдно, хранене и облекло. Историята е доказала, че такива армии, колкото и да са многочислени са лесни за побеждаване. Не сме в средновековието, числеността не значи нищо. Армията на КНДР е въоръжена с руска и китайска технология от преди 40 години, недохранена и демотивирана, каквато беше и иракската.

184

Анонимен

преди 6 години

Доне че яде мариз!

183

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости! Точно така беше и с Ирак навремето. Огромна армия, Саддам се зъбеше, че ще изпепели Америка... Е, прегазиха ги за 2 седмици. Това че Ким има 3-4 ядрени глави с технология отт 50-те не значи нищо. Няма да има нито къде, нито кога да ги изстреля.

182

Жиб.

преди 6 години

Язък за горките хора- ще си отидат мърцина заради гушата на оня тлъст ***!...

181

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

охоохохохще мирише не пърлено прасе, ким грух друс ще стане на кучешко ***.Целият свят ще празнува края организираната престъпна група "северна корея", само българските анархокомунистчета ще ронят горчиви сълзи, ще късат бели ризи, ще пеят тъжни песни.

180

Анонимен

преди 6 години

Само 3,5 ли. Явно страхът от американците е по-голям от страха от режима щом толкова малко с се записали.Останалите 22,5 в противниковия отбор ли да се записали?

179

Калеко Алеко

преди 6 години

Този филм май вече сме го гледали още по времето на Великия *** Съюз. И тогава Соц.тружениците по призива на Партията-майка, бяха готови да дадат твърд отпор на загниващия американски империализъм и западен капитализъм .... Сега ще гледаме Втора серия в която главния герой - Слънцеогряния Велик Лидер - Ким Чен Грух ще възражда световния комунизъм и светлото бъдеще на човечеството ... !!!

178

Анонимен

преди 6 години

На 3,5 милиона , им трябва, има няма 3-4 американски бомби и ще са -3,5 милиона!

177

неее

преди 6 години

тоя не си верва, тва е за вътрешна консумация. Може ли да се опълчи на страна с 10 кратно повече население, безкрайни ресурси, икономика номер 1 в света и високи технологии... Комик! Товарищи, вие си пийте хапченцата 3 пъти на ден!

176

хахаха смехх

преди 6 години

а от форумните *** нема ли доброволци да се включат на страната на добрия Ким? като навремето в Испания...Таман да се отървем. Работата с отпора на санкциите е следната - на всеки доброволец се дава по 1 коса, да коси трева докато има , че тежка зима ги чака пак...

175

Вашта мм..

преди 6 години

Много знаем,брей!А когато Драгалевският Крадец със своята Хвърковата крадлива чета бастисваше държавицата ни,ние прсвехме "бдение"с един ***, облечен в расо и подскачахне:"Кой не скача"бил червен.Това е "по-достойно"от северокорейското поведение, нали: да бастисеш и продадеш държавицата си на евврейове и гейове!?

174

КАК ДА ОТКАЖЕШ :)

преди 6 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ОБЯВИЛИ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЗАПИШЕ В АРМИЯТА ЩЕ ПОЛУЧИ ОСВЕН ПАНИЧКА ОРИЗ НА ДЕН И ПО ЕДНО СПЕЦИАЛНО ХРАНЕНЕ НА СЕДМИЦА КАТО ВСЯКА СЕДМИЦА ЩЕ Е РАЗЛИЧНО :DВ КРАЯ НА ПЪРВАТА СЕДМИЦА ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА И ПАНИЧКА С ЛАРВИ НА МОЛЦИ!!В КРАЯ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА И ПАНИЧКА С ЛИЧИНКИ НА МУХИ!В КРАЯ НА ТРЕТАТА СЕДМИЦА ЩЕ ИМА СПЕЦИАЛИТЕТ ОТ СУШЕНИ ГЪСЕНИЦИ МОПАНЕ С ЛУК!В КРАЯ НА ЧЕТВЪРТАТА СЕДМИЦА ЩЕ ИМА СУПЕР МЕНЮ ОТ КОПРИНЕНИ БУБИ ПЪРЖЕНИ С ДЖИНДЖИФИЛ! :D

173

Джедай Мастър

преди 6 години

Само 3,5 милиона? От 25 милиона население? Т.е. 21,5 милиона не искат да се запишат в армията, Ким нещо много олабил режима.

172

Анонимен

преди 6 години

Спрат ли помощите от ООН ще започнат пак да измират от глад. Рано или късно ще се вдигнат и ще затрият династията Ким.