31

Анонимен

преди 6 години

А неговия аркадаш дали ще му разреши за тол такси за турски тирове?

30

мекере на БКП

преди 6 години

До ПРОСТАКЪТ БОЙКОЗа нищо не го бива! Един слуга на Велики сили и толкова............

29

Анонимен

преди 6 години

Крадливо гнусно племе, парите за свещи да ги харчите!Нали увеличихте винетките за поддръжка на "магистралите".Сега тол системи, за да може да лапате още милиони,нали? Значи, откраднахте половината от най-скъпата магистрала, сигурно в целия свят. Крадете от винетките, сега ще крадете и от тол системата (гаранция ще бъде изградена и поддържана от наша фирмичка)...Е как не ви приседна вече... как не се задавихте от алчност....

28

до 38

преди 6 години

просто не сме съгласни държавата да бъде дъвка в устата на един клоун. като искаш да направиш нещо ще си създадеш частна фирма, ще плащташ заплати и ще кандидатсваш по проекта за ТОЛ СИСТЕМАТА.От къде накъде ще връщаме пак комунизма? нали хората вече искат да живеят като КАПИТАЛИСТИ? От 3 години обжалване и съда не взима решение. Докога да чакаме да имаме европейска магистрала? С бариери и турците да си плащат му ракета. Докога?

27

няма Освобождение

преди 6 години

- им руски поробитело-освободител!

26

Анонимен

преди 6 години

ББ нали още предния мандат обеща, че ще направи Хемус. Колко време мина, нов мандат получи и пак оправдания защо нямало пари. Пари има и то много, ама отиват за суджуци.

25

гяур от Румелия

преди 6 години

До ТУРЧИНЬсамоизядохме се с това проклето освобождение-съединение! Не знаем що е свобода!Предлагам ревизиране на сан-стефано и берлинския конгрес + съединението.София е одобрена за столица по стратегически причини, които днес не съществуват!

24

Анонимен

преди 6 години

Не реветь. Трябва платена магистрала. Турски камиони и коли плащат по Милиард Евро на Сърбия и Хърватия. Само тук минават като през ци.гански катун фрий.

23

ПРОСТАКЪТ БОЙКО

преди 6 години

До АБЕКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ - ДЕЛО НА БКП!!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Стол такса, тол такса, *** такса.

21

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

Тя държавата изгуби самата себе си, така че това е бел кахър.

20

СКОРО

преди 6 години

Анонимните обявиха - В Понеделник ще излязат с Писмо до Българския Народ .МАФИЯТА Настъпва - в Много Градове е подготвена Зона за Паркиране от 1-ви , наети са роми за Интеграция с касови Апарати .

19

от "Будна ера &

преди 6 години

ББ започва битка за живота,богатството си и всичко останало...

18

Анонимен

преди 6 години

Ако вдигнат таксите, ще останат само турските тирове и гръцките хладилници.

17

Анонимен

преди 6 години

Пътуваме по магистралата към Пловдив и жената вика да нямаш крива джанта какво е това туб,туб и колата подскача ми викам такава е магистралата така ги правят у нас

16

kolio99

преди 6 години

и на магистралите ви и на вас да ви го туря....пепелът:-)))

15

тираджия

преди 6 години

ТОЛ системата е задължителна за нас, понеже си имаме правила и не може като караш международно да си движиш по селски пътища. Тя ще важи основно за тирове, автобуси и други мпс-та, но не и за колите

14

Анонимен

преди 6 години

Държавата задлъжня с магистралите и метрото както Гърция и спешно търси пари.

13

Ник

преди 6 години

ГЕРБ отпускат пари за строителство и обновяване на техни кметове, а останалата част на страната - кучета я яли. Наглото тук е, че парите за това са общи, а отиват в подкрепа на ГЕРБ. Това е несправедливост, не мога да уважавам герберите.

12

Анонимен

преди 6 години

Браво на ББ. Като не искат вземате в полза на държавата и парите директно в хазната. Няма какво да ги навите.