41

ЕВРО-ГНУС

преди 6 години

ТОЛКОВА ЛОШИ НЕЩА ДОЙДОХА ОТ ЕВРОПА.ДОЖИВЯХМЕ И ДА НИ ПРАЩАТ ОТРОВНИ ЯЙЦА.

40

Анонимен

преди 6 години

Всяко нещо си иска майсторът. *** човек и компот не може да свари.Но домашното си е хубаво, че то в магазините продават отрови. Лютеницата и доматените пюрета са с 50% нишесте. Отделно Е - тата.Сега продават евтино румънско слънчогледово олио с 50% рапично масло.

39

хм

преди 6 години

Този дето е отстрелян от компота да не би да се казва Марко Тотев????

38

Анонимен

преди 6 години

От щаба на някоя партия няма ли да раздават антидетонационни приспособления и защитни облекла? Какво стана с реактора за Белене? Поне компоти в него не могат ли да се варят? Или търговските вериги ще са с предимство като го наемат?

37

Столетов

преди 6 години

Гюнтер Бог ти е простил чадо, емигрирай!

36

Гюнтер

преди 6 години

Господи Боже,с какво заслужих това наказание да се родя в Абсурдистан!!!Прости ми Боже!!!

35

бай Петко

преди 6 години

РАМБООО ,ако вариш компот от дюли доста трябва да поврат, иначе зимата ще ти дрънкат в ченето ...

34

рамбо

преди 6 години

гранати се заваряват съвсем леко ,колкото за капачка,инъче може да стане бомбаж.

33

компоти

преди 6 години

Преди да започнете варенето на компоти се обърнете към най-близкото поделение на МВР, анонимността Ви е гарантирана. В момента тел. 112 не работи, затова използвайте други канали за комуникация с диспечерите. Внимавайте много с машинката за мелене на домати, че те са по-опасни дори от отварянето на вино с тирбушон и минаване през Борисовата градина във ветровит ден.

32

Анонимен

преди 6 години

До бай ПеткоВаря от години по същия начин.Лесен безопасен!

31

бай Петко

преди 6 години

Най-безопасно се варят по 8 буркана "омния" в тенекия от мед и с бързовар 2-3 Квт. без почти никаква хамалогия и опасност!

30

MNENIE

преди 6 години

Мисля че при 60 000 човека на щат в МВР и още 30 000 човека на щат в Министерството на Земеделието , може да ги праща Държавата да ни варят Компотите Безопасно , Събота и Неделя .

29

баро

преди 6 години

До ?!и колко мислиш че ше живееш бе ***

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ сега варим компоти, но на ток с бързовар и излизат малко солени.

27

Анонимен

преди 6 години

До До: Анонимен 21Комунистите ли те научиха как да вариш буркани, просттак?Сега някой забранил ли ти е да вариш?

26

Гробокопач

преди 6 години

Да бъдеш отстрелян от гръмнал компот, това е върхът на хумора, при управлението на "Борисов 3";)))

25

Пурко

преди 6 години

Баба ми навремето не вареше компоти без наредба на МВР.

24

До: Анонимен 21

преди 6 години

Комунистите ни научиха как да си приготвяме сами храната и да бъдем здрави, а сегашните капиталисти ни учат как да им купуваме Б0Kлyците и да мрем, като мухи. Не случайно сега сме страната с най-висока смъртност. Или и за това са ти виновни комунистите. За гръмналите буркани, които никога не гърмят между другото и за тях ли комунистите са виновни.Аман от Козяци, като теб, които разсипаха държавата и за които все комунистите са им виновни...

23

Анонимен

преди 6 години

Е как никой не иска да ви отказва, като в статията се пише за пострадали от гръмнали буркани, което е абсолютна ЛЪЖА! И да се пали огИн пред блока какъв е проблема. Едно време къде сме си варили бурканите от града. Пред блока естествено. Никога не е имало пожар. Събираха се и комшии. Кой извади ракия, кой винце, кой е купил бира, някой донесе мръвка, друг наденица, трети салам Камчия (кучешка радост, но правен от месо, а не като сега) и хем бурканите се варяха, хем наставаше веселба.

22

селянин

преди 6 години

Поредната статия за промиване на мозъци, която да откаже тези, които евентуално са решили да си правят или да започнат да си правят сами зимнина. Правете си хора и не се притеснявайте и не се вързвайте на подобни партенки, като тази статия. 40 г. вече си варя зимнината в буркани на казана в двора и ви гарантирам, че подобни простотии да гръмне буркан и да ви нарани НЯМА! Под бурканите и около тях подлагайте дървени летвички или нещо друго да не се опира стъклото в казана и няма да се пукат.