61

видяла жабата че п..

преди 6 години

Стига сте плюли ОСВОБОДИТЕЛИТЕ си...Ако не бяха Велика РУСИЯ и САЩ ,дядовците и бащите ни,сега щяха да се продават като калъпи ***...а ВИЕ критикуваните просто нямаше да ви има....Бързо забравихме историята май...ПОКЛОН пред две велики сили...

60

Няма значение

преди 6 години

И се наложи сам да се отглеждаш и себе си и децата си и се оказа неспособен и не успяваш да прозреш, че за това не ти е виновен нито САЩ, нито капитализма. Виновни са онези, които те осакатиха и не успя да наследиш поминака и най-важното - занаята на дядо си, защото някой го национализира. И сега си слабо конкурентен на лошите западняци и си мислиш, че те са ти виновни.

59

БАБА БУНА

преди 6 години

КАТО ПОЧНАТ ДА ПУСКАТ РАКЕТИ,КОЙ ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЯ РАКЕТА НА КОГО Е,ЩЕ ПРАВЯТ КОМИСИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЯ ЛИ ,КАКТО ЗА СУДЖУКА.

58

гого

преди 6 години

трън защото показаха вратата на запада и казаха, ресурсите са наши. Добивайте щом искате, 80/20 в ползу на Русия а както при Борката Елцин на обратно....

57

гого

преди 6 години

аха виж ти, трудно било да ги превземеш. А защо е целия тоз антируски вой. Явно тез западбали голи и боси руснаци са трън в нечии очи

56

Анонимен

преди 6 години

До 51 И защо трябва въобще някой да ги превзема ? Вие като ги пишете тея коментари въобще мислите ли ? Ти наясно ли си как се превзема един цял народ ? Това да не ти е средновековието ,че някой да те превземе защото му харесват какви езера и хълмове имаш ? Недей да пишеш глупости. Да ,руснаците изостават с десетки години технологично от САЩ и това не е тайна за никой.Просто американците са най-богатата страна в Света и с най-големи възможности да разработват каквото си пойскат.

55

Анонимен

преди 6 години

Големият коз на Ким са хакерите му, същите са откраднали ракетни технологии от Россия и Китай, след което ги дават на Елън Мъск да ги изпита и след това им въръща ноу-хау-то и те само произвеждат и стрелят! Само да допълня, че парите на Мъск идват от Иран! Това също в голям интерес на Пентагона, няма враг - няма бюджет, има Ким - има 700 млр.$!

54

KOSTAS LINKE

преди 6 години

.............НА КИТАЙ, КОЙТО НЯМАХА И ЕДНА ГОДИНА ОТ ИДВАНЕТО НА МАО ЗЪ ДУН .

53

гого

преди 6 години

е пиши нормално де, стига с тез гл букви

52

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ГРЕШКА..ДРУГАРЯТ СТАЛИН ОЩЕ 1945 ГОД. ПРИХВАНА СЕВЕРНА КОРЕЯ, И ДОРИ И ЮЖНАТА -- ТОГАВА ТЯ БЕШЕ ЕДНА ПРОВИНЦИЯ НА ЯПОНСКАТА ИМПЕРИЯ ОТ 1900 Г.- ОТ 45 ГОДИНИ...СТАЛИН ГИ ОСВОБОДИ И ТАМ ПОСТАВИ САВЕЦКИ ДРУГАРИ ЗА ПРЕХОДА ОТ ЯПОНИЯ КЪМ ЧИСТО КОРЕИЦИ НА ВЛАСТ .КИТАЙ НЯМА НИКАКВО ВЛИЯНИЕ В НАЧАЛОТО НА КНДР И НА ЮЖНА КОРЕЯ..А КОРЕЙСКАТА ВОИНА (1950-1953 Г. --СЪВПАДА СЪС СМЪРТТА НА ГРУЗИНСКИЯ ЮДЕЙН)..ДА ИМАШЕ КИТАИСКИ ДОБРОВОЛНИ ВОИНИЦИ, НО ПОЛИТИЧЕСКИЯ МОТИВАТОР БЕШЕ СТАЛИН И СССР...А НЕ КИТАЙ, КОЙТ

51

Ивчо

преди 6 години

в северна африка и лат америка може би

50

Кума Лиса

преди 6 години

Вътрешните преврати се управляват от вън!

49

:):)

преди 6 години

хах преврат, а дано...в таз зомби държавка трудно

48

Кума Лиса

преди 6 години

Ясно! Ким го похарчиха. Следва вътрешен преврат.

47

:):)

преди 6 години

то е станало, аз не трябва да го мисля. Това че не ти се иска и четеш на Иво Инджев антируските бисери онези там по на североизток им е все тая ,но онези мн на запад зад океана не са като теб заслепени от емоции и неприязън а правят реални анализи.

46

:):)

преди 6 години

на тез с минусчетатаза Ваше съжаление не така смятат в ЮСЕй. Самите те потвърдиха че Русия е в технологичен подем вече 6 та година, дори до известна степен е провокиран от наложените и санкции. Тоест сериозно си размърдаха мозъците а не чакат на готово.

45

Анонимен

преди 6 години

СК не е руска провинция . А китайска образовайте се ,като пишете така. И в Корейската война Китай подпомага комунистите да вземат властта и да избият всичко нормално. Русия няма пръст там.

44

:):)

преди 6 години

ей така ми е чудно на едни драскачи тук, абе таз изостаналата Русия дето е с техника цитат 1970 г. що не са я превзели отдавна и да мирясат.Ето пичовете са разузнали и ПВО нямат. Той Ердоган няма да купува С400 от Русия ами ще им продава турско от Капалъ чарши.

43

Анонимен

преди 6 години

Ким прекалява. Опитва се да подражава на Путин. Вярно, че от 10 години Путин яко се гаври със "световния лидер" но все пак СК не е Русия.

42

Анонимен

преди 6 години

До 49 Мечтай си :)