12

Анонимен

преди 6 години

Мръсен, долен пропаднал чалгарски сайт за пропаганда на тсигания... Във въшки да гниете.

11

Анонимен

преди 6 години

*** но упорито сайтче натрапчиво пробутва чалгарията.

10

Незнайко

преди 6 години

Ретро ли?!? Моля?!? Що за безумия?!?Чалга ли??? Бягайте оттук бе! Скрийте се бе!Аз от чалгата си спомням: "Само кат' те гeпнa, дънкитe ш'ти цeпнa"Както и: "Камъните падат, падат от небето..."Това си спомням аз от първите години на чалгата. Беше период свързан с много стрес и нерви, щях да викам полиция защото от съседен блок озвучаваха цялата махала и не можех да спя дори на затворен прозорец!А шкембе чорба ли? Да ям карантии??? Не, мерси!!! Яжте си ги вие, от екипа на сайта!

9

Шаран-БГ

преди 6 години

Е-е-е, де ! За острите -остро, за тъпите тъпо! Не можем всички да сме еднакви... А нали и това е идеята - да сме *** /ама много/ и 200 евра на месец да ни стигат ....всекиму. Каква Европа, какви 7-10 евра на час? Синдикатите / и босовете/ си знаят работата.........

8

Анонимен

преди 6 години

МИ, ТЯ ПРОСТОТИЯТА ДОЙДЕ С ПРЕХОДА И ОПРОСТАЧВАНЕТО.МЛАДИТЕ ВЕЧЕ НЕ РАЗБИРАХА ОТ ВИСОКО ИЗКУСТВО И ЗАТОВА ДОЙДЕ РЕД НА ЧАЛГАТА.

7

Анонимен

преди 6 години

Този пропаднал сайт е много РЕТРО

6

браво

преди 6 години

абсолщтно ме отказахте да влизам тук! и междувпрочем чалгата не се харчи, на загуба се , пичове! чао!

5

кандидат еврогеец

преди 6 години

Кви са тия шкембе-чорби,баклави,бози и локуми!?Не е европейско!Ама хич!Ще закусвате като германците посиняли варени картофи от три дена,или като англичаните варени царевични зародиши,или като американците бъркани яйца с кървав телешки стек!И задължително бира!Банички с боза,баси ориенталщината!!!!!

4

Ха ха ха

преди 6 години

Стига вече мила, стига си се крила. Я не се прави на много срамежлива! Зная на пилона колко си те бива хем си бела, хем и много си игрива.(x2) Припев:(x2) Хайде върти како, хайде върти како, хайде върти како с теб е много яко. Хайде върти како разклати балкона, хайде върти како с тебе е купона. Я не се прави на доктор Отваротко, а вземи да бръкнеш още по-дълбоко. Ще ти пея мили като волна птичка с теб ще бъда Марко винаги добричка.(x2) Припев:(x6)

3

да

преди 6 години

Ниско ви е качеството.

2

Ха ха ха

преди 6 години

Припев: млада булка бела пък игрива, бела пък игрива, на пилона нея си я бива нея си я бива! Да я видиш гадже та дрънка гадже та дрънка как поклаща снагата си тънка, снагата си тънка!

1

Анонимен

преди 6 години

ЕБасиТъпатаСтатия!