227

пенко

преди 6 години

Поне от 30 год. има плазмено леене на стомана !!! Да сте чули хората да казват :" КУПИХ СИ ПЛАЗМА"! Ако напиша статия за нова американска "грудкова бомба" с "тетрасмотолявен свръх газ " пак ще имаме свръх мнение ! Свръх плЯзма -а ги е страх от кУрейските " фунийки" !!!

226

Анонимен

преди 6 години

Както сами виждате патента е подаден вчера :-) - 1985-а. Тогава СССР май още го имаше ;-). Сетете се, че е било и преди патента да се регистгрира официалнои и т.н. и т.н.

225

Анонимен

преди 6 години

Патентатора изчезна безследно някъде около 2008-а ;-))).en.wikipedia.org/wiki/Bernard_EastlundКогато Тесла е работил по въпроса станции не е имало нито автоматични нито дори полуавтоматични :-). Та нито Попов, нито неговия ученик Маркони не са открили радиото ;-).

224

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам че изчетох 60-70% коментари и статията. Като служехме в БНА, най-важно беше да направим радиовръзка помежду си, че да не накажат началника. А иначе станцията трябваше да засече един бюлюк параметри автоматично и да ги предаде пак автоматично-невъзможна мисия. Затова на учение предварително зареждаха нужното в приемната част. Ако и сега ги пращат на мисии с калпаво оборудване язък за момчетата.Тогава бяхме с руско оборудване-тежко,грубо и здраво+АК и кирка/лопата за неутр. на атомен уд

223

ссдд

преди 6 години

Целия запад ходил на пръсти около русия.Ха-ха-хаСамо ти май не разбра ,че това икономическо джудже Русия не е фактор никъде по Света и никой не се съобразява с тях ? Най-технологичното нещо с което разполагат руснаците е Лада Нива.Разбери ,че на тоя свят каквото кажат САЩ и НАТО ,това става и руснаците са длъжни да бъдат послушни.

222

Анонимен

преди 6 години

Русия одавна е създала. Толкова са "изостанали" руснаците, че целия запад ходи на пръсти около нея. А сащ да спре да лае че е жалка вече последното унижение дойде от Корек която буквално и плю в сурата и показа колко безпомощна е станала бившата господарка на света. Най-адекватното е просто да млъкне и без това ефект от лаенето нула

221

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСъщност това е факт сащ е формирана от отрепките на Европа. Навремето всеки който е стъпил на американска територия му се е давало земя за обработване и пълна амнистия. Сещаш се че безимотните(глупавите) и престъпниците са имали най-много мерак.

220

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат огромен плASSмен потенциал.

219

Анонимен

преди 6 години

"Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части"Е те това е то плазмения и изобщо потенциала на САЩ.

218

Отговор

преди 6 години

До anonymous 234 Не сме свикнали че Крим е руски. Я го напиши 100 пъти, че бавно загряваме.Ха , ха...!

217

Я гледай....

преди 6 години

Може , ама първо руснаците да направят колата на Путин , че за него няма подходяща.Чувам че оставало само да я боядисат , ама нямало подходущ цвян.

216

Анонимен

преди 6 години

сащ са едни извратени ***, събрани от целия свят. без история, култура и т.н.***, празноглавои, прости и загубени

215

111

преди 6 години

Всички знаем за кое оръжие на САЩ става въпрос и как то може да променя климата и дори да причинява земетресения.Американците технологично са 100 години пред останалия свят и имат оръжия които никой неможе да си представи дори.Руснаците от друга страна са държава от третия свят ,които още пият препарати за вани и никога няма да бъдат способни да изобретят каквото и да било,свиквайте.Може да се конкурират с Ирак или Сирия ,но САЩ са прекалеено голяма хапка за тях.

214

Анонимен

преди 6 години

русия е държава с престъпен режим подобно на Северна Корея и следователно трябва да бъде третирана със санкции и тн. Българи не забравяйте злините донесени ни от русия и комунистите

213

Анонимен

преди 6 години

Подобно на повечето нормални Българи и аз мразя русия и престъпния режим на джуджето, дано скоро собствените му хора го утрепят и да заживеем нормално без престъпния режим на *** да ни влия постоянно чрез продажни политици и смешни платени коментатори

212

Анонимен

преди 6 години

От статията не се разбира кога точно го пускат новата фантастика по кината? Пише бюджета но няма още реклами

211

анонимен

преди 6 години

Скоро киевската хунта в Украйна-бандеровци и десен сектор ще си платят за престъпленията-затова, че убиват руски деца и жени.Крим е руски-завинаги, ясно ли е?Русия е велика с Путин, Медведев и Лавров.Няма да можете да крадете нефт и газ от Русия.Русия не е Либия.Всеки, който тръгне с/у велика Русия, ще бъде наказан.

210

Анонимен

преди 6 години

Към този с Крим. Млъкни вече бе плампало, никой не ти обръща внимание. Ходи в Крим като толкова те кефи.

209

анонимен

преди 6 години

Русия е велика суперсила, непобедима страна,Крим е руски, свикнахте ли, лицемерчета???

208

анонимен

преди 6 години

Хората на Сорос, западните лицемери, разни политици и социолози тръгнали да говорят за физика и за плазмени оръжия, голям смях.Руснаците когато са развивали физиката и военните технологии, на вас са ви промивали жалките мозъчета колко изостанала е Русия и колко са велики Англия, Франция и САЩ.