27

Анонимен

преди 6 години

БСП е сборище от милионери-престъпници. Те ограбиха България до последната стотинка, но Бог вече ги наказва жестоко. Мъките им едва сега започват.

26

Анонимен

преди 6 години

БСП е партия на червените престъпления на прехода!

25

К.Нинова и сие,

преди 6 години

Оня ден гледах ироничните усмивки на приятелите Ви от Бсп-К.Добрев и още няколко като дават оценка на правителството- провал; ЗАЩО не казвате МНЕНИЕТО си за последните РОМСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА? Мерки предлагате ли? И какви! ТОВА сега е най-важното! Занимавате се с оБЩИ ПРИКАЗКИ, не искате да ОБИДИТЕ електората си.ПОдло и позорно!Вземете мерки, получавате заплатите си в НС за нищоправене! Само създавате фалши интриги.Предложете ЗАКОН за ОБУЗДАВАНЕ, намаляване популацията на ненужния "си електорат"

24

Мда

преди 6 години

То ако продължава така май за 3-път Вожда няма да завърши класа!

23

Анонимен

преди 6 години

Тая е изключително отвратително същество.Проводила си отроченцето в САЮ, а нас иска да продаде на Путин и Решетников за дребни стотинки. Повръща ми се от това комунистическо зло!

22

Анонимен

преди 6 години

каква защита?Като Гергов каза че сте се разбрали,президенството на БСП,правителството на ГЕРБ.

21

Я па Я

преди 6 години

До АнонименСуджуков зад РЕШЕТКИТОВ!

20

BSP

преди 6 години

И само незнам защо си мислите, че никой не ви разбира мръсните игрички. Хората сами могат да преценят що за хора сте щом сте готови да насъскате цялата си армия от гангстери и *** (почти всеки ден има бит или от цуганин или от мутри) само за да сте във власта за да може да кръвопйствате. И пропагандаирате подсъзнателно таке като не сме във власта ще ви бият. не ви ли срам поне малко незнам да си продавте народа и Държава за пари и власт! По-долно племе от вас комунисте няма!

19

Анонимен

преди 6 години

А гражданите трябва да организират кампания:РЕШЕТНИКОВА В РУСИЯ!!!

18

очевадно

преди 6 години

До Калеко АлекоА твоя любимец суджуков вече не се побира на един стол.Трябват му два,та да седне.Минимум!

17

Да бе, да

преди 6 години

Защита от себе си?

16

Анонимен

преди 6 години

Болшевишки престъпници и ***. Точно те създадоха мутрите, рекета и всички производни на БКП/ДС, между които е и ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

Сожоле тре боку,но никой от участващите до сега в българската политика не трябва да се допуска до власт,ако искаме промяна.Иначе ще си играем до безкрай на-стани та да седна,после пак ти...аз на тебе ,ти на мене

14

Калеко Алеко

преди 6 години

Закръгленото личице на кУрнелка ми напомня за това на Ким Чен Грух ... същото обаяние и аура ... Тези двамата да нямат някаква роднинска връзка по линия на комунистическия интернационал ?!

13

ПИЧ

преди 6 години

Обещайте, че като дойдете на власт ще уволните всички от ГЕРБ и ще назначите нови както прави ГЕРБ, А НЕ КАКТО ПРАВИ Станишев не сменя никой само Началника и му дава двойна заплата.В демократичните дьржави след неуспешни избори се сменя цялата администрация- обещайте на учителите 3000 лв, на полицайте 4000 ,НА ПОЛИЦИЙСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ ,ЧЕ АКО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА, на лекарите 5000 .ТОВА Е ФОРМУЛАТА НА ГЕРБ.

12

BSP

преди 6 години

Абе госпожо Нинова точно вие ли ще правите акция "шуро-баджанащина" вие дето сте ги измислили тези практики. В моя град Самоков управляващите са от БСП и по- голяма шуро бажданащина няма! Наредили са се полицай, роднинна агент ДС. Айде почнете проверката от този град за да ви видим какво ще мрънкате после!Това е единствения град в който паркове и градинки се строят не по европроекти, а на кредит за да има какво да крадат!

11

Анонимен

преди 6 години

Курнелиооо, вземай си Решетников и да те няма...

10

Анонимен

преди 6 години

щом не ви харесва мнението на г-жа Ниноваплащайте такса стол овцеезаслужавате гербберастите да Ви мачкат като ***

9

Анонимен

преди 6 години

Партията-майка, която винаги е прибирала под крилото си ромските организации ви обещава да ви предпази от ромското насилие! Вервайте! Партията, родила ВИС и СИК ви обещава защита от мутрите! Вервайте!

8

Еис

преди 6 години

Хората ги е страх единствено от това да не дойдете пак на власт !!!