11

BG

преди 6 години

До АнонименИзбърши си мазната уста, че ми напръска монитора.

10

Анонимен

преди 6 години

Хахахахха 100 процента. Те са болни .

9

Анонимен

преди 6 години

До 5За пореден път ще обесня, защо едните могат деугите не.След ВСВ света вижда, какво става след атомно оръжие. Събират се и приемат резолюция за забрана за произвеждане и разработване на атомни и ядрени оръжия.Изключение правят държавите , които вече го имат. Русия , САЩ и Китай . Те са и гарант да се спазва този закон. Но с годините бедните руснаци и китайци разпродадоха оръжие на бедни и глупави страни и сега им гледаме сеира.

8

Анонимен

преди 6 години

Казаха го български палячовци без една бойна мисия в живота си :) Скоро ще си види, кои са посранни. Тоя дебел пингвин, ще му направят замъка на сол. След което ще го провесят на небостъргач в ЮК да го виждат всички сополи , като вас. Защитаващи ултракрайни режими.USARMY Go go go

7

WWF

преди 6 години

Цялата краварска работа е бутасория стил WWF - world wrestling federation.Когато малкия нвзрачен противник има ядрена бомба през рамо и сертификат за невменяемост в джоба, смелостта начичо Сам е само на думи.

6

****

преди 6 години

Те сащ много отдавна бяха обещали нещо друго,и ако си държаха на обещанията,то до сега СК.трябваше да е смазана,но пусти страх от неизвестното,ги докарва само до празнословие,само толкова могат срещу силен съперник,само заплахи.

5

чен уй

преди 6 години

Всички сорошки хрантутници мобилизирани.Явно поничката от СК яко ги ......

4

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея трябва да се управлява от Южна Корея. Докато са разделени ще живеят в лишения гражданите от северна Корея.

3

Анонимен

преди 6 години

Да свалят Ким

2

Анонимен

преди 6 години

Да си русофил значи да си хомосексуален алкохолик с мека паца!

1

Ким е П*ИЧ

преди 6 години

Ким обича джаз и модерен балет. С тази игра на думи САЩ и С. Корея нищо не правят.Възниква въпросът: Защо САЩ да могат да правят ядрени опити, а С. Корея - не?Защо САЩ да могат да изселват коренно население със сила от цял остров и правят опити, да няма санкции, а за С. Корея има. Има една поговорка: Никога не притискай човек в ъгъла!Защото най-опасен е човек, който няма какво да губи.В една война, няма победени и победители, САЩ ще бъдат нападнати и ще видят страданието, С. Корея също.