13

ддт

преди 6 години

Ама какви са му красиви мускулите,а?

12

???

преди 6 години

Доста от най-силните тенисисти паднаха: Надал Доминик Тийм, Нишикори, Раонич, Гришо, Цонга, Гефен, Сок, Буста, Пуи, Иснер, Куери, Монфис и т.н. Доста странно ми се вижда

11

Ракета

преди 6 години

Жалко, че падна Григор Димитров! Мисля, че авторът на статията би трябвало да има поне малко уважение към първата ракета на българския тенис и да го показва в писанията си. В противен случай не е за тази рубрика. Повтаря "нашенецът" с назидание, като че ли не може той да падне от някой опонент. "Хасковлията" ми е също толкова любимо...Но какво да очакваме от хора, които мразят всичко българско и родно?

10

Анонимен

преди 6 години

Не, ти срамиш България!

9

Фенъ

преди 6 години

Някой изненадан ли е? *** пак се окака, само срами България! Ся пак някой да ми пише колко пари е изкарал...

8

popa ot razgrad

преди 6 години

мирише ми на уредени мачове...те носят повече пари...

7

Анонимен

преди 6 години

Вече не знам какво да правя? Ако го гледам пада. Ако не го гледам пак пада.

6

Един

преди 6 години

Що частичен реванш, доколкото разбирам качествено е изклaтил хасковския бeк.

5

Анонимен

преди 6 години

Дришу пак беше много зает да се снима по плажовете с неговата Никол-ета и да пее песни на "старчето" Федерер, който вече може да го бие и с дръжката на ракетата..!!

4

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До толерантенХаресва ми " мощен хардуеър с бъгнат софтуеър " Велик сте колега ! Много точен изказ ! Гришко има нужда от психодиспансеризация .

3

474

преди 6 години

За мен има два варианта - или е в черно тото, или е в черна магия. Онази черната /Уилямс/, бая му беше ядосана, като я остави заради Шарапова. Оттогава това момче се срина психически, и въпреки техническите си качества, все не му достига нещо , за да пробие напред. Дано да се оправи в бъдеще!

2

толерантен

преди 6 години

Отдавна е очевидно, че Григор има вопиюща нужда от психотерапевт. Много е зле с психиката горкия. Много е мъчително да гледаш как огромният му спортно-технически талант не може да се реализира заради този бъг. Нещо като мощен хардуеър, обаче, с бъгнат софтуеър. Дано на екипа му им уврат простите глави най-накрая и да потърсят помощ от специалист. Щото това си е жива мъка.

1

Анонимен

преди 6 години

Купен бил мача друг път. Нашия се спече тотално в третия сет. Отново психиката му го порази. ***!