80

до 78

преди 6 години

78 в грешка си заплатите на поповете са от Българска православна църква....май никакви попове не познаваш...и между другото ако некой от тях се издъни с нещо владиката му спира заплатата в наше село имаше един такъв хванаха го че приватизирал на съседа си оградата..шоу..полиция..и после владиката го разжалва:-)

79

Анонимен

преди 6 години

Чел съм книгата биография Аятолах Хомейни от един руснак , на руски .. Имамите в Иран работят и друга работа имат занаят , и никой не е на хранилка от държавата..

78

Ташко

преди 6 години

Преди да падне България под османско робство, джамии в България не е имало! Наред с насилственото завладяване на страната ни от турците,те насилствено налагат и тяхната вяра и насилствено сменят и християнството с мюсюлманство. И така вече над 600 години мюсюлманите се опитват да наложат своята вяра тук, в една християнска страна ! Сега насилствено не могат да съществуват, затова и така вият, така че, на който не му харесва-терминал 2 работи

77

Гюнтер

преди 6 години

Ми айде беее...хехеее.Ако нямате пари за път,ще ви съберем за нула ереме!Партакешите и друмът!!

76

Во

преди 6 години

И като разберем че го е подновил..да му стегнем и на него една бухчъ...и с кервана махмудиии към господаря си... То ше се разчуе така или иначе.Ако не служи на Левски, а служи на фес-а... вън...Анадол голем,мееелем много.

75

Анонимен

преди 6 години

Поповете си вадят парите сами от кръщенета погребения , свадби , курбани.. Във вторник на 15 август Богородица поповете отново ще жънат.....Това е отделно. Иначе заплатите им са от държавата, но аз не познавам поп който да чака на заплата само, а познавам няколко.

74

Валентин

преди 6 години

Добра новина, да сме измитат тези агенти. Кой *** въобще е допуснал чужда държава да си поддържа агентура да ни промива мозъцитие? Да не е бил приятелят на Ердоган - ония дръвник от банкя, тъпун суджуков?

73

Анонимен

преди 6 години

Поповете пари от държавата не взимат ..

72

Анонимен

преди 6 години

Опасявам се, че Банкянския *** ще поеме с ниски теманета към турския Дианет и ще поднови споразумението, само и само да не разсърди Ердоган. Иначе Герджиков е постъпил ассобютно правилно, по негово време имаше изгонени турци, разкрити от службите ни като заплаха за националната сигурност, ако помните, всичките действали като имами.

71

Анонимен

преди 6 години

Няма вероизповедание което да иска държавна субсидия за плаща заплати на духовници..Поповете си вадят парите сами от кръщенета погребения , свадби , курбани.. Във вторник на 15 август Богородица поповете отново ще жънат..

70

Анонимен

преди 6 години

Ами за клането на тракийските българи и отнемането на земята им,имуществото им,още нищо не сте изплатили,нито сте обезщетили по договора.Много сте хитри,само вземате,искате, а не давате.Нали уж ние сме по-бедни в България,защо искате,а не давате?

69

Анонимен

преди 6 години

Ще помагаме, не се притеснявайте. За багажа говоря.

68

Анонимен

преди 6 години

Ганьовска работа. Все едно някой да предлага пари на комшията да си направи ремонт, но домоуправителят да не разреши защото на него никой не му е дал пари да си ремонтира.Глупава постъпка на геберджиков. Не знам какви пари са идвали, но колкото и да са са пари които идват в държавата, а не излизат.

67

Во

преди 6 години

Кажете кога сте на летището,идвам да ви платя билетите !... имами били...като сте уж божи проповедници макар и на вашия сбъркан бог, защо го правите за пари бе, прошляци.. опааа к остана и сиренцето е с парици...плюскате ядене а...не става с молитви... ти да видиш...такива измамници като вас няма на планетата.Един дол дренк исте всиките..

66

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

България е светска държава. Религиите са със затихващи функции.Необходим е стриктен контрол на финансирането на религиите. Финансиране на религиозни организации от чужбина би трябвало да е забранено.Разни емисари от чужбина трябва незабавно да бъдат изгонвани от българия и награждавани със забрана за влизане.И това трябва да се направи в цяла европа.Абе, а тия пeдалчетата дето ходят по двама с еднакви дрешки, мормони ли бяха, ядат и редовно възпитателен пердах?

65

Анонимен

преди 6 години

Аллах е пожелал да не вземате пари!Работете за идеята, къде ще ходите?!

64

ЧАО

преди 6 години

СБОГОМ .

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ БЪЛГАРИЯ СЪЩО СА ИЗЛИШНИ ДЖАМИИТЕ И ВИЕ СЪЩО....МАЙ Е ВРЕМЕ ОТНОВО ЗА ЕКСКУРЗИЙКА,ЧЕ МНОГО НАГГЛЕЕТЕ НАПОСЛЕДЪК...

62

байКурти

преди 6 години

Българските мюсюлмани живеят и плащат данъци в България.Значи трябва да имат собствена НЕЗАВИСИМА от други държави духовна институция която да се финансира или от собствени имоти и дарения, както е с църквата и при другите общности като евреи католици. Но при необходимост държавата да ги подпомага.Така мисля е редно въпреки че съм християнин и не разбирам много от делата им...но за да изпаднат дотам че да зависят от подаяния от турция да не би водачите им да са прибрали някой и друга "обща" пара

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонименза 2016г.. 360 хил са получили за реставрация ислямистите .. ,, Православната Църква 2милиона по-голяма часст за Троянския манастир..