18

1 от 2

преди 6 години

който не копае, да ходи на фитнес

17

Анонимен

преди 6 години

във ПЛОВДИВ до гребната база направиха младежки спортен център с европеиски пари под наслов не на дрогата спортуваите но нашият честен в кавички кмет веднага го направи платен и то с доста солени такси всички помощни игрища около центъра също са зтворени е къде да спортува обикновенният човек на никои политик не му пука за здравето на нацията всичко е една голяма демагогия

16

Анонимен

преди 6 години

Става още по-интересно като добавим очевидния факт, че половината трениращи го правят като за по десет нормални човека...

15

Анонимен

преди 6 години

Някое министерство няма лида кандидатства по програма "Бустър за пенсионер преди фитнес".

14

Анонимен

преди 6 години

До 7 От Бдинец Занимавал съм се, със спорт, както и съм копаел ниви с царевица и лозя/от което не се срамувам/ и мога да ти гарантирам, че земеделската работа е по изморителна.

13

бацка

преди 6 години

това не важи за бургас

12

G

преди 6 години

До Анонимен 8Планират, ама друг път. Просто работят по-малко. *** да видиш как след 17:30 всичко е затворено и всеки си е тръгнал от работа. Това важи за всяка сфера. Затова имат време да си живеят живота - кой по фитнес, кой на плуване, кой с колелото, кой градинката с цветята си поддържа, кой с друго хоби се занимава. Бачка се до секундата и се тръгва на секундата. В много държави дори не им се събират 40 часа седмично работа + обедната почивка. А не като при нас - по 12 ч дневно и нагоре.

11

оххх

преди 6 години

до 9Човеко от работа се гърбавее а не се заяква. Това ти го казвам като човек работил всякакъв вид работа - селска , хамалска , по строежи, в производството и накрая на бюро с документи. Занимавам се и със спорт активно от 15 години и преди това по-леки неща. От работата човек поумнява но не може да се развива добре физически и здравословно. За това спорта си е спорт а работата работа. Лекоатлетите не ходят да доят крави и да режат дърва защото няма да им помогне.

10

До 8

преди 6 години

Ми не, нямат време за децата си? Щото не им пука и си имат гледачки! Казвам го от собствен опит- ходя 3 или 4 седмично на фитнес и плуване, като повечето пъти заедно с децата!

9

До 7

преди 6 години

Ти да не би да мислиш, че е по-лесно да гледаш животни и градина от това час, час и нещо да правиш серийки във фитнеса на климатик? Искам да видя за колко време фитнес маниак и европеец ще прекопаят декар лозе! Сигурно за седмица, а някой дядо на 70 г. от село, където не е виждал фитнес ще го направи за 1 ден!

8

Анонимен

преди 6 години

До КонстатацияМи не, просто могат да си планират времето по-добре.

7

Анонимен

преди 6 години

До БдинецТака си мислиш, защото си със селския манталитет на балканец. Това, че баба ти гони гъските по цял ден на двора е друга работа. Ама няма какво да ти обяснявам явно там си расъл.

6

Анонимен

преди 6 години

И аз не вярвам проучването да е изготвено по поръчка на Ладброукс .... по скоро е на Еврофутбол :)))

5

Анонимен

преди 6 години

Безумна статистика, която гледа само фитнес посещенията... Като работиш на двора или ходиш на танци няма да ти го броят...

4

Бдинец

преди 6 години

То и майка ми и баща ми, на село нищо не спортуват, само където се занимават със зеленчукови, овощни градини и отглеждане на животни!И какво, да кажем, че са мързеливи и нямат никаква активна физическа дейност? Даже бих казал, че се занимават с по съществени неща от западният пенсионер.

3

Констатация

преди 6 години

Щом европейците успяват да отделят толкова време за спорт, значи не са такива работохолици, както се опитват да се представят пред нас! Отделеното време за фитнес е за сметка на вниманието към деца, семейство, работа, култ. събития и др.

2

пенсионер

преди 6 години

Пенсионер съм от 15г.като пенсионер работих още 5г. и се отказах да има работа за тези които не вземат пенсия.Сега на село си имам работа по двора градина гледам и не е малка ракиика си направя тази година дал бог плодове.На фитнес не съм ходил никога което по стандарта на ЕС съм в 78% на мързеливите какво да се прави европейски стандарт.

1

Анонимен

преди 6 години

Българи практикува друг масов спорт - спиртнес.