30

teo

преди 6 години

Ето още една причина да се намали броя на депутатите от 240 на 101 ! Парламента ще бъде много по-продуктивен с по-малко, но наистина действащи депутати! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИЕМЕ СОЛИДНА ТАКСА ЗА "ПРАЗЕН депутатски СТОЛ"! При 10 отсъствия - АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА! Може ли някой да каже с какво е полезен известния г-н ПЕЕВСКИ, след като кракът му стъпва в парламента САМО В НАЧАЛОТО НА ОТКРИВАНЕ НА НС????

29

Анонимен

преди 6 години

Боже , помогни на тази окаяна държавица да се отърве от кърлежите

28

_

преди 6 години

Броят на съветниците е ок, даже е малък, предвид че там се коват законите по целия спектър от проблематиката на живота. Качеството на съветниците (и законите) е друг въпрос.

27

Анонимен

преди 6 години

Прав е 27 ! Ти им говориш-те ти приказват!Те ти приказват-а после точно обратното правят ! По принцип-комунистите са антикапиталисти,а капиталистите-антикомунисти. Означава ли, че всичките управляващи ни след 1989г и деклариращи,че са антикомунисти, са капиталисти? И ако вече 27 г взаимно се обвиняват в некадърност , вършене на престъпления и доказват,че са капиталисти - какво да прави народа?

26

Анонимен

преди 6 години

Ужас! "Енергийният експерт Стефан Гамизов се води в регистрите като сътрудник на /електроинженер/ Валери Симеонов." Каквито са управляващите държавата,такива са и управляващите патриотите! В комбинация с Илиян Василев- доказал се и енергиен експерт,и посланик,и икономист,и профспециалист-тримката са половин правителство!

25

СПС

преди 6 години

Франция забрани шуробаджанащината със закон,а в ПП ГЕРБ това е начин на съществуване!

24

Дедо

преди 6 години

Точа косата от хамбара и ида на паветата....Без бой няма да стане,хора!!!

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой не ги избрал. Имат по 5-6 % или по-малко.

22

Анонимен

преди 6 години

Е кой ги избира тия бе. Нали вие тичате на всички избори да гласувате за гробарите, а после плювате по форумите.

21

симо

преди 6 години

Това си заслужихте ! Гледайте си ги и им се радвайте европейци !

20

Кмета на Симитли

преди 6 години

А моят син съветва Бойко.Нали е дупетат от квотата на ГЕРБ,трябва да се отблагодари за доверието на падишаха.А после аз....си знам.

19

Анонимен

преди 6 години

А защо да нямат колкото си поискат съветници?Някой държи ли им сметка какъв бюджет са си гласували и за какво го харчат?Някой протестира ли срещу огромната субсидия,която не си отмениха,въпреки референдума и която няма аналог в Европа.Дори най-богатата държава-Германия си е гласувала 1 евро субсидия.Тогава защо се учудвате,че имат толкова съветници.Не знаете ли,че те одавна си правят каквото си искат и народа пак си ги избира.На такъв народ-такива управници.

18

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Жената на В.Сидеров,съветвала Чукалов.Не стига че...съветва вожда когато си иска,ами и още един...хатакист.Ейй така да я...наредиш;еди кажи тогава,че не е...матриархат.

17

Анонимен

преди 6 години

Щом като използват толкова много съветници,значи не стават за депутати.А съветниците пък все близки и роднини.Е,като са им толкова близки,защо не ги консултират безплатно.

16

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ако не бяха на заплата,нямаше да има...никой.Така че разбирам ги хората;в тези...трудни времена поне един съвет да дадат в НС,за 2 хилядарки на месец.

15

богомилът

преди 6 години

ЯСНО, НЯМА ДА СТАНЕ БЕЗ БОЙ!

14

Анонимен

преди 6 години

Много депутат, много демократ, много юрист, но няма работници.

13

Анонимен

преди 6 години

Нещатните сътрудници се оказаха двойно повече от народните представители...многото "нещатни" е останало още от едно време, даже ми се струва, че сега са повече. домоуправителите на всеки вход в блок са си "нещатни" къв мевере-то, а пък на всеки един етаж има по един, който носи и слухти на касиера. полицейска държава!

12

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че на съветниците се плаща, поне на тези, които са на комисии, от бюджета на председателя на комисията.

11

Анонимен

преди 6 години

досущ като в Столичния автотранспорт... шуробаджанакорушветчийско клатикурене :)