10

Мдааа

преди 6 години

Ауууу, не знаех! Добре, че ми каза, коментар 11.

9

SHAGRATH

преди 6 години

До коментар #10:на това му се вика "ГЕН"!!!

8

Мдааа

преди 6 години

Имах колежка, с която работехме в едно помещение. Ей, хора, тази жена не спираше да яде. Гледахме с другите колеги и недоумявахме къде се побира цялата тази храна. Казваше, че няма засищане, не усещала кога е сита. И сега най-важното: Беше слаба! Е, не е честно. Другите жени почти гладувахме, за да сме слаби, а нашата се изморяваше от плюскане. Всички й завиждаха за това и не я обичаха. Нямаше никакви болести. А други си правят стомашен байпас. Здраве му кажи!

7

Ди

преди 6 години

"В момента Алис тежи 66 килограма и е изгубила за 13 месеца останалата част от теглото си" - Останалата?!? Понякога ме хваща срам заради хората, които пускат подобни нелепици - Петя, да беше хвърлила едно око на статията, преди да натиснеш бутона Публикувай!

6

Анонимен

преди 6 години

Героят е лекарят,направил операцията,а не жената.С такава процедура всички ще са с манекенски мерки.Очаквах да прочета какъв хранителен режим е довел до такава редукция на килограми,а не какви са постиженията на съвременната медицина.

5

Анонимен

преди 6 години

Тази статия отново е преписвана с доза журналистически подобрения. През 2015 била свалила 100кг. Е нали беше 135, пък станала 66. Някой поне чете ли какви глупости са написани преди да се публикува?

4

Анонимен

преди 6 години

От едната крайност в другата-типичната imba.

3

Анонимен

преди 6 години

Цивилизацията на човешкото същество отнема векове, оскотяването явно се случва за мигове и срива всичко изградено.............

2

Грубиян

преди 6 години

Куиииииииииик

1

Гошу

преди 6 години

Добре, бива :)