22

Анонимен

преди 6 години

Като ви чета коментарите и се чудя какво правите още в България? Моля всички румънофили, гръкофили, сърбофили и туркофили да си стягат багажа и при любимците ви... Като ви харесва толкова много марш при тях. Едно е да отидеш на екскурзия някъде, а съвсем друго да живееш там. Аз от Германия си дойдох (след 9 години там, добра работа и не лоша квартира във Франкфурт), вие ми обяснявате колко хубаво било в Румъния. Като е хубаво отивайте и живейте там...

21

Акуд

преди 6 години

румъния и бг са единствените държави в ЕС със митничари на вътрешните граници който просят пари по севъзможни начини :) :) :)

20

Анонимен

преди 6 години

А НИЕ ЩЕ ХОДИМ ДО ЛЮКСЕМБУРГ ДА СИ ПЪЛНИМ РЕЗЕРВОАРИТЕ, ЧЕ Е НА ДАЛАВЕРА.

19

Анонимен

преди 6 години

Те ако имаха големи заплати нямаше да бият път до България за да си напълнят някакъв резервоар с гориво............................А ДАЛИ ВЪОБЩЕ ГО БИЯТ ТОЗИ ПЪТ ИЛИ НАШАТА ЖУРНАЛИСТКА СИ ГО ИЗМИСЛЯ.

18

Анонимен

преди 6 години

НИКАК НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ С БЮДЖЕТ 2018 И НАШИТЕ КРАСАВЦИ ОТ ГЕРБ НЯМА ДА НАДМИНАТ РУМЪНЦИТЕ.ДА НЕ СТАНЕ ОБРАТНО - РУСЕНЦИ ДА ХОДЯТ В ГЮРГЕВО?

17

Анонимен

преди 6 години

Това, което не пише е, че всички заплати в бюджетният сектор скачат 2-2,5 ПЪТИ след 1.01.2018 г.Нали разбирате какво значи това?Отделно в статията не пише, че техниката в Румъния е чувствително по-евтина от в България.Отделно не съм виждал нито един румънец да кара кола втора употреба. Карат предимнио Дачии, но нови. Може да е евтина, но е нова.Не пише, че има министри и политици в затвора. Не пише, че са най-бързо развиващата се икономика в Европа. Не пише, че произвеждат почти всичко.

16

Румънския балон

преди 6 години

Ще се пукне много скоро!

15

Анонимен

преди 6 години

Кога ще ги стигнем Румънците ? NIKOGA B.lgaristaneca ne go zaslujava tova

14

до суджука

преди 6 години

Букурещ е пълна ***, не знам какво толкова ги възхваляваш румънците. Два пъти ходих до там през последните 2 месеца.

13

до суджука

преди 6 години

бе ти май не си ходил в Румъния :D

12

ceci_

преди 6 години

До суджукаКъде точно няма дупки по пътищата... ако не дай си боже кривнеш от магистралата около букурещ и влизаш в едни ями не е за приказка.. ако ли пък излезеш през новия мост ще пътуваш с фантастичните 50 до 80км час, тъй като селата са през 5км. а и храните им са доста специфични честно казано, особено що се отнася да колбаси... не че нещо ама много специфичен вкус.

11

суджука

преди 6 години

В Румъния годишната венетка на български пари е 57лв,дупки по пътищата няма,храната е качествена не като тука ,кило домашно сирене в бълг пари е 6-7 лв,няма нищо общо с нащо сирене направено от палмаво масло.Минималната заплата там е 320 евро,от януари става 400 евро.Кога ще ги стигнем Румънците ?

10

Анонимен

преди 6 години

И къде е драмата? Оборотът води до печалба. Или си търсят начин и причина да вдигнат цените.

9

Анонимен

преди 6 години

Таксата е 4лв бг->ром и 8лв ром->бг, но трябва и винетка. Тяхната е като билет-не се лепи по стъклата нищо. Ние като ходихме последно до Букурещи си купувахме цуйка, бира, билети за музей, за парламента и нафта от Ромпетрол. Румънците тук по курортите правят същото. Тези дето мислят че някой ще бие път само да зареди нафта, явно не ходи никъде, а чете таквиз тъпотии. По добре които има кола, да запали и отиде там на място. Има хотелчета по 10-15лв /нощ

8

toko

преди 6 години

До 4За да минеш Дунав мост ти трябват 5 евро общо в 2те посоки,не си чувай гласа ,като не знаеш,а освен разликата в горивото,като си купи цигари и алкохол,румънеца е доста напред без да говорим,да ги препродава.

7

България

преди 6 години

Статия въз основа на опорна точка, то е ясно. Постоянно излизат статии за за неспирното нарастване на средната работна заплата в БГ, която е толкова нереална величина за действителността в БГ, че не ми се говори просто. И колко зле било в Румъния, леле, само подобни статии напоследък. Идете и вижте Румъния, и тогава говорете. Ний тук ще си мрем с беднотията то е ясно.

6

Анонимен

преди 6 години

На ви още ЕС!!!

5

Хейтър

преди 6 години

До АнонименРегистрират си фирмите в България, плащат данъците си в България, купуват скъп български бензин, пълнят българските курорти. Обаче румънка, моя съседка е дошла в България и получава месечна заплата с пет цифри пред запетаята. Защо трябва Царя, ***, РОвч или Бареков и т.н.да те оправят? Заплатата се заработва, не се отспива, отлежава, изпушва, изпива и т.н. Бил ***, чел само "Гъбарко". Ами кандидат е на науките, защитил е дисертация, бележника му е 6 от горе, до долу. Факти.

4

До 2

преди 6 години

За да минеш Дунав мост ти трябва такса за преминаване от 6 евро в едната посока. Като дадеш 12 евро, колко бензин ще напълниш на далавера. Защо вярваш на тези глупости.

3

Анонимен

преди 6 години

Румънците са пичове а ние нямам думи събиралисе едни само за погребения абре вие маи изчаткахте из жегата човек се събира да хапне да пиине и да се повесели просто за тия нямам думи засрамете се срам за нацията без коментар злобни завистливи дребни душо