11

Анонимна

преди 6 години

Номер 9 личи си, че сте мъж. Единствено и само мъжете са зависими от първичните си нужди. Жените са по-висши същества, защото могат и без това. Жените са си самодостатъчни и могат без мъже, включително и в ремонтните дейности. Но мъжете не могат без жени, не само защото като видят фуста и спират да мислят с горната глава, но и защото не могат едни яйца да си забъркат или да си изрепат чорапите. Реално мъжете не стават за нищо и няма особен смисъл от тях.

10

до 9

преди 6 години

Оставам с впечатление, че сте намалили тревата и хаповете, което е добре. Но все още сте болен.

9

Анонимен

преди 6 години

това, една жена да е самодостатъчна, включва ли устройства на батерии, които вибрират?

8

леле

преди 6 години

Страхотно лице ! Предполага страхотна мацка !

7

Анонимен

преди 6 години

Жената от снимката е невротична. Личи си по неестествения цвят на косата и по устата. Освен това природно е много плътно космата. От фотошопа не са се постарали достатъчно да заличат мустаците... И по веждите. Иска си капиталови разходи за ежедневна поддръжка на фасадата.

6

Разбирач

преди 6 години

Даже мацето на снимката не си е самодостачно. И то ича нужда от мъж да го за.до.во.ля.ва

5

Анонимен

преди 6 години

Жената от снимката може и да има прилично лице, не е много ясно дали е така поради многото грим и очевадния фотошоп, но със сигурност е силно зависима от широко публично одобрение, което автоматично я представя силно нецялостна.Да си сексуално привличащ далеч не значи, че си желан като човек. Откъсваш цвете и след ден-два го хвърляш.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма човек, който да си е самодостатъчен. Човекът, за разлика от дивия заек например, не може няколко часа след раждането си да е самостоятелен. Ние се учим буквално на всичко от другите, а и в т. нар. развит свят почти нищо не умеем да правим сами. А с колко души /предпочита да/ живее, е съвсем друг аспект. Хората, които се чувстват комфортно сред множество, смучат енергия от обкръжението. Хората, които дават, излъчват енергия, предпочитат дистанцията. Обратното води здравословни проблеми.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонименсамодоволен и без отговорен на държавна служб. Това ли да разбилам.

2

Гошу

преди 6 години

Има две основни и незаобиколими причини да сме си самодостатъчни:1. Толкова сме грозни и дебели, че нямаме друг избор, освен да сме си самодостатъчни, понеже никой не ни иска2. Супер красиви сме, като мацката на снимката. Тогава пък е светотатство, да си обвързан с някой и да не си си самодостатъчен. По простата причина, че за теб винаги чака опашка от противоположния пол и можеш във всеки един момент да си избираш партньор3. Нормалните се женят и никога не са си самодостатъчни :)

1

Анонимен

преди 6 години

"самодостатъчни" - много глупава дума.