51

От Околовръстното

преди 6 години

Тука една кифла ми взе мястото. Моля другарят премиер да се намеси и да я порицава публично. Още повече че и аз съм гласувала за него. Щото сме си прости.

50

Анонимен

преди 6 години

Е как,ако царя слънце не се намеси,кой друг.Това община,това НАП и още колко други ведомства с чиновници,които не знаят защо са там-никой от тях не реагира,ноооооо идва наш Бойко-Херкулес,Батман,Крали Марко и всичко останало и нещата се решават като с магическа пръчка.Ами ако нещо му се случи на супергероя,к'о праим?Ще закриваме държавата,какво друго.

49

Анонимен

преди 6 години

Заведението е в правото си да налага правила!Като не ти харесва - друм!В оборотните заведения в Ню Йорк, ако седнаш на бара(където са най-търсените места) си длъжен да поръчваш минимум по една бира на всеки 20 минути. Като не ти изнася - прав ти път. За стола ти чака опашка от желаещи.А тоя *** да си гледа шланговете и да не се прави и на ресторантьор.

48

Анонимен

преди 6 години

Черноморието ни е много яко, по-яко е от Гърция!

47

Анонимен

преди 6 години

Че какво чудно има? Той министър-председателят си е квартален кръчмар. Не виждате ли снимката?

46

Анонимен

преди 6 години

Може ли Премиер да се занимава със сметка на заведение!? Тогава да закрият половината държавни служби, които по закон за това отговарят и "царят слънце" сутрин да огрява "поданиците" си.

45

Анонимен

преди 6 години

По един от сигналите Другарят Слънце е разпоредил проверка.А по ОСТАНАЛИТЕ СИГНАЛИ по които Другарят Слънцене е снизходил да разпореди проверки ?!?!В тези случаи кво праим ?!?!?!Реклама на Светиня Му по СЕВЕРОКОРЕЙСКИНАРОДЕ ????ГНУС !!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Чакам некой вреслив гербераст да дойде да ни каже колко е яко Черноморието ни.

43

Анонимен

преди 6 години

Премиер на щастлива държава. Борисов е решил всички сериозни проблеми на гражданите и се е захванал вече с маловажните, като от премиер се е самопонижил на инспектор :)

42

Анонимен

преди 6 години

НЕМА МОРЕ ВЕЧЕ ИМА МОРЕ ОТ МУТРИ ТЛЪСТИ ЧЕТВЪРТИТИ С ПО ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО ПО МОДЕЛА НА БОКО ТИКВАТА И МНОГО РЕКЕТ,РЕКЕТ ПАРКИНГ РЕКЕТ ВИИНЕТКА РЕКЕТ ЧАДЪР РЕКЕТ ШЕЗЛОНГ РЕКЕТ ШАЛТЕ ,РЕКЕТ ПРЕМИНАВАНЕ НА ДАНЧО МЕНТАТА ЧОВЕКА , РЕКЕТ ПРАЗЕН СТОЛ

41

Американ

преди 6 години

До 41:В кое мopиe газиш тогава?

40

Анонимен

преди 6 години

Само забележете с какво се занимава един премиер на държава в ЕС. Тодорживковщината никога няма да напусне тази остригана глава. Жалко за пребиваващите в тази държава

39

Анонимен

преди 6 години

Ако искат мога да им посоча няколко заведения в София, които не издават фискални бонове, освен ако не поискаш изрично. И са пълни с хора! А едното е непосредствено до една данъчна служба в един парк. Но предполагам данъчните похапват скара на обяд при тях безплатно.Не е тайна за никой в София че корупцията при ГЕРБ процъфтява. Но на село гледат Канал-1, Нова и БиТиВи - все телевизии на лично подчинение на Мутрата.

38

Анонимен

преди 6 години

Цъ-цъ-цъ-цъ. Добре бе гербери , не усещате ли че вожда ви вече сдава багажа. Премиеринът на държавата , дето ще председателства Европейския съюз с доход 15 трилиона евро, се е заел с кръчмарски спор от 40 евро. Аз смятам, че е малоумно. Вие как смятате?

37

Анонимен

преди 6 години

До къде сме стигнали щом МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на България проверява някаква квартална кръчма.Но на добитъка който го избра това му харесва...

36

Анонимен

преди 6 години

До 41И нас какво ни дреме , какво си избираш. Твоето виждане , не е закон за всички :))) това че правиш така , не значи че е правилно.

35

До 37

преди 6 години

От 2002 г. не съм стъпвал на българското л..м.о.р.и.е, избирам си други дестинации извън България и съм доволен.

34

Анонимен

преди 6 години

Черноморието си е хубаво. Институциите да си вършат работата. А всеки гражданин да подава сигнали за нередности. Така ще се оправи всичко.

33

Кривондел

преди 6 години

Само че тази бележка не е фискален бон. Просто трябва да проверят дали са пуснали касова бележка за същата сума - и ако не са, следва затваряне.Да видим....

32

Анонимен

преди 6 години

Не ходете на българското ***, да пълните гушите на нагли мутри и мутреси