13

Анонимен

преди 6 години

До 12Много умно нещо си написал и Дано българина го асимилира! Плуейки англичаните не води до абсолютно никакъв резултат за България и българите! Ако българина не се научи да си защитава правата без излишна емоция, първичност, меркантилност, злоба, клетви и егоцентризъм няма как да се оправим! Сами си се тъпчем и търсим вината отвън!

12

Анонимен

преди 6 години

Не че, някой от острова в хукнал да учи в други университети и прочие. Пак ще им се издават туристически визи (и ще е глупави, от икономическа гледна точка, да не се направи максимално лесно), а ако някой иска да прави инвестиции и да развива бизнес - има си канален ред. Искаха да не са част от ЕС, което е тяхно право. Сега няма да са и готово.

11

Анонимен

преди 6 години

Да ходят в ***.расия. Там няма ***,държавата просперора и са приятели на С. Корея. Хем и Бога им е гадже на Ердоган.

10

Дидич

преди 6 години

Вместо да плюем британците, по - добре е, ние да се научим да защитаваме правата си и да си пазим интересите.

9

Анонимен

преди 6 години

Никъкви права на Британците и на всеки който дръзне да я последва да напусне еврогейската...Права, на всеки арабин и африканец който носи религията на мира? Е добре дошъл в Европа!Лично гарантирано от баба перкел!

8

Анонимен

преди 6 години

ЕК развали идеята за ЕС, която всъщност е хубава.ЕК е корумпирана ***, която управлява недемократично.ЕС трябваше да бъде просто един проект за Европа без вътешни граници и обща валута, но заради ЕК тази идея се провали. Всичко друго не влиза в работата на ЕК,не трябваше да им се дава такава власт и въобще не трябваше да е във вида в който е днес- бюрократичен мутант.Изходът е ЕС да се сведе до един обикновен безвизов и безмитен съюз,в който да се пазарува с обща валута, а ЕК да се разтури.

7

До 5

преди 6 години

А дано визите да се върнат за двете страни. Ние нали им пробутахме *** си вече, не им щем техния.

6

До 4

преди 6 години

Споко, ЕС първо ще го набута надълбоко на инглизите, така че да им се завие свят. После ще издърпа Шотландия в ЕС, защото хората предпочитат нас повече, отколкото наглите и лицемерни англичани. После 2 лири ще станат 1 евро и накрая Англия ще се моли да я вземат обратно и да смени лирата. Който се цепи от колектива, колектива му го нацепва. Англия са много далеч от Норвегия, или Швейцария, че да иска техният статут без членство.

5

Ot London

преди 6 години

Единствено на едно се надявам, да върнат визите за Българи.Толкова прости и неграмотни селендури се домъкнаха в последните години да опетняват името на нас които бяхме умни да се спасим преди повече от 20 години. Домъкнали сателетни чинии да глеадат чалга и гнусни шоу програми на Слави и подобни. По зле са от Африканците и Азиаци които плуюите всекидневно.Няма надежда за интеграция.

4

Анонимен

преди 6 години

САМО ПРИКАЗКИ !!ТОЯ БРЕКЗИТ МАЙ И СЛЕД 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ГО ИМА!!!НАРОДА КАЗА ДА СЕ МАХАТ АМА ЕЙ ГО НА СА ДО НИКЪДЕ!!!АЙДЕ МАХАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Малката англия е пренаселена с иддиоти.

2

Анонимен

преди 6 години

Това пак е щедро предложение. Не мога да повярвам, че след всичко което британците изговориха за европейците, някои от тях все още си правят илюзии, че всичко ще е както преди. Ще вземат каквото им трябва и същевременно ще се избавят от всичко, което искат. Типичната британска наглост.

1

Ба це

преди 6 години

Най-добре да сложат визов режим и нова желязна завеса. Мега мита за внос на британски стоки и те така да видим колкоще устискат.