94

sid

преди 6 години

Като го слушам и все едно съм абсолютно *** ,сляп и глух и всичко в БГ е розово.Надеждите и мечтите са хубаво нещо само,че те не са за нас обикновените хора.Онова,което Борисов вижда през розовите си очила ,защо ли не го виждаме ние?!Държавата буксува на едно и също положение и на хората им писна да се борят нещо да се промени.Всеки поглежда в някоя посока от света и се стреми да замине.Нека не ни разказва приказки за деца,дори и те не биха му повярвали.

93

сминдух енд чесън

преди 6 години

Отговорът на доста българи е еднопосочен билет към така наречения цивилизован свят,тук остава само електорат ,който не носи приходи.

92

Анонимен

преди 6 години

Да се пълни хазната за какво?Да има суджук за Баце и апартаменти за Ушев цецо?Или за да дебелеят Фидосова и Павлова?

91

Анонимен

преди 6 години

Да събират от НАП пари - да има за суджук на Бойко Борисов.

90

България мрази ГЕРБ

преди 6 години

тоя селянин скоро ще го разкарат завинаги...за нищо не става освен да краде и лъже

89

психо десен

преди 6 години

Аз отивам да викам на площада "кой не скача е червен". Кой ще дойде с мен? А, май само ще си скачам. Никой вече не ми вярва.

88

Щирлиц

преди 6 години

Да пълним ний хазната своя,да пълним своя джоб бездънен.А джобът се разтяга,все по-надолу ни притиска,че мъните не слягат,отгоре други ги натискат...

87

Анонимен

преди 6 години

НАРОДЕ, НАРОДЕ, ПИШЕТЕ СИ ПО ФОРУМИТЕ ДОКАТО ТЕ ГРАБЯТ ОТ НАС И СИ ГИ ВЗИМАТ. НЕКА СИ БЕЗДЕЙСТВАМЕ И ГЛЕДАМЕ КАК БОЙКО ДРУГИТЕ ПОЛИТИЦИ СТАНАТ ОТ МИЛИОНЕРИ НА МИЛИАРДЕТИ. ПРОСТИ СМЕ ДО БЕЗКРАЙ.

86

ориндж каунти

преди 6 години

До АнонименЗащо наричания от бб бебчо не е в списъка на кредитните милиаонели от КТБ? Много защитен,защо ли?Менда Стоянова как го оправдаваше по тв.....

85

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажем за големия седесар Филип Диоитров.С жена му имат 5 апартамента и 480 000 лева в банки.Единя от апартаментите е в Брюксел и е купен за 238 000 евро.100 квадрата ,купен през 2011г.В декларацията Димитров е посочил че е купен с кредит от 193000 евро и лични спестявания.А простия народ викаше навремето СДС.

84

магнолиев

преди 6 години

Абе, тикво банкянска, министрите ти - неграмотни, ***, корумпирани, алчни и некадърни простаци са ни ясни! Ами, защо не подхванеш Дана даскалицата, столичната ти кметица, колко хора вече загинаха от паднали дървета, лошо извършени ремонти, чудовищна корупция, кражби и прочее безобразия? И я кажи на Горановото Влади да престане да лиже насрания *** на уродливото туловище Пеевски, колкото и скъпо да ти е на сърцето, че вече хората излизат по улици и ще ви изринат на бунището!

83

Анонимен

преди 6 години

На всички минали през власта партий за последните 28 години,децата и м учат и работат в най- престижни университети фирми и банки на Запад.

82

продължение на 88

преди 6 години

Още по темата за ДС: ДАНС е опит да бъде възродена Държавна сигурност. Малка справка: В скандала със съдийките Нинова-Ченалова малко встрани остана фактът, че Съдия Нинова за три години е дала 18 000 разрешителни за СРС. И не само това, много от тях са с незаконно удължен срок от 100 на 200 дни. ДС продължава да подслушва здраво. Откъде, мислите непрекъснато изскачат тези флашки? Онези юнаци записват всички, които ги интересуват и много, които изобщо не ги интересуват.

81

Анонимен

преди 6 години

Кратък разбор на последното управление на БКП: Орешарски става премиер. Всички говорят за "Планът Орешарски", който така и не видяхме. На третата седмица от управлението си, Орешарски одобрява връщане на 600 млн. лв ДДС на български фирми. Така се започва. Изтеглен беше прословутият един милиард, който изобщо не стигна до хазната. И тогава... КТБ. КТБ беше фалирана, за да не връщат парите ДС-другарите и официалното им лице - Делян Пеевски. Кой предложи Делян Пеевски? Предложиха го ДС.

80

ХХХ

преди 6 години

Да пълним хазната която винаги ще е празна ! "Лапайте до насита народа е ***" ревна Бойко и хазната се разтресе ! Но като се замисля така и аз няма да плащам на бараби бол пара ми по 10 лв и цял ден ще го карам да копае !

79

до 81

преди 6 години

Кви седем седмици? От понеделник почва зимата.

78

Анонимен

преди 6 години

Голямата омраза на комунистите срещу Борисов, на пръв поглед може да изглежда малко необяснима /въпреки че комунистите винаги са разчитали на омразата като основна движеща сила на "философията" си/, но не бива да забравяме - те никога не са печелили избори срещу него. Мноо ги е яд чуек...ПП. Радев не е кандидат на БСП, кой каквото ще да ми говори.

77

Торбаланско царство

преди 6 години

Положително не е казал хазната а торбата, или така си е мислил.

76

Анонимен

преди 6 години

Ако срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.

75

Анонимен

преди 6 години

Вдигна здравния рекет само за безработни.