42

Комсомолец

преди 6 години

Е,преди англичаните да свалят от власт светския премиер на Иран,който не е бил съгласен с таксата,която плащали английските петролни фирми за добития петрол в Иран,не е имало нужда от паркове на майките.Та като започнат американците и англичаните да се притесняват за гражданските права и демокрацията в дадена страна,чакай идването на аятоласи,муджехидини,"Мюсюлмански братя","Ал Кайда","Ал Нусра",АОК,"Десен сектор",ИДИЛ и т.н.Все хубави хора,убедени демократи и радетели за човешки права.

41

кака

преди 6 години

До байхейсОблеклото няма нищо общо с интелекта и образованието.... Да вярно е .... иранските жени са много образовани за разлика от нашите девойки завършили висше образование в незнаен университет... и работещи като сервитьорки...

40

bluesky1

преди 6 години

Радикалната промяна на кое да е обществено и държавно устройство е пагубно за обикновения човек. Ние в България добре знаем какъв е резултата от т.н. "преход". Освен това трябва да се знае, че през 1980г. американският съюзник Саддам Хюсейн, като президент на Ирак започва една от най-кръвопролитните войни, войната с Иран, отнела живота на милиони. освен това от 79г. Иран съществува при жестоки международни санкции. Така че една радикална промяна би означавала тотален разпад и милиони жертви.....

39

Анонимен

преди 6 години

според тая религия се вменява, че всеки индивид от женски пол се явява сексуален обект, а всеки индивид от мъжки пол, единствената му работа е да се размножава 24х7 в денонощието.

38

bluesky1

преди 6 години

Очевидно е, че Иран се управлява от хора с разум! Имам предвид, че променят обществото и държавата си постепенно, както се казва с еволюция, а не чрез революция. Освен това, доколкото съм чел, религиозните догми в тази страна никога не са били толкова стриктно спазвани и налагани, както е при американските съюзници - радикалните уахабитски монархии от залива. Примерно днес иранският президент е назначил две жени за вицепрезиденти, нещо немислимо за Саудитска арабия, Кувеит и т.н.

37

Анонимен

преди 6 години

Тия забрадените като им се отвори възможност да изневерят и са като развързани .

36

Анонимен

преди 6 години

До до 31"мюсюлманин и арабин не са едно и също нещо" - да така е, но според Корана и Шериата един мъж мюсюлманин може да има 4 жени. А иранците/персийците/ са мюсюлмани, така че това важи и за тях.

35

Загрижен

преди 6 години

'...тук тя носи ментова тениска на ресни. Вижда се дори стомахът й!..." Не ми се мисли как са и видяли стомаха...!?!?!?!? Тези журналисти дори вече и първи клас ли не са завършили с 3-ка, там се учи кое е стомах и кое корем!

34

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че имат венерически болести! Те по правило се разпространяват от мъжете, а мъжете по целия свят са едни и същи. Да не си мислите, че няма проституция, старателно опакована в "нормите" на исляма? Като браковете за един ден, примерно? Сегрегацията на половете не е отменила половия нагон, все едно да отречеш гравитацията и да се опитваш да я регулираш....

33

milo

преди 6 години

Ей, голямо събличане пада! Щом чак СТОМАХА се вижда.... Малко мисъл при преводите, а?

32

Анонимен

преди 6 години

Ислямът-религия на лицемерието и прикрития разврат.Аятоласите в Иран върнаха персите в епохата точно на това.За арабите изобщо не ми се споменава,съжалявам единствено че този сатанизъм исляма завладя и Персия.

31

до 31

преди 6 години

Как разбра, че еддин мъж може да има повече 1 жена. Това е позволено на арабите. Иран не са араби . Мюсюлманин и арабин не са едно и също нещо. *** чети книжки, че ще изчезнем като нация.

30

А венерически болест

преди 6 години

А имат ли венерически болести колкото в "Уникалния и така хубав западен свят"? Вярно, че имат изчанчени за нашите разбирания правила, но нямат СПИН, Хепатит C и една торба простотии, с които бъкат нашите страни.

29

123

преди 6 години

Иран, Афганистан, Пакистан, Саудитска Арабия и др. представляват един много интересен човешки резерват, който представя на живо отминали етапи от интелектуалното израстване на общностите хомо сапиенс. Там човек може да наблюдава и изследва живота, бита и културата на отминали епохи, както и да проследи еволюционните етапи в примитивните общинско-племенни строеве.

28

skunka

преди 6 години

интересно как това забулено праисторическо общество ругае срещу разврата,аргументирайки се чрез своите фереджета, а всъщност един мъж може да има 15 булчици и да си прави оргии. Всеки да си следва каквато религия иска,да си промива мозъка, но нека не напада и натрапва своята гледна точка, като ефенди #31..Още нещо - религиите може да са еднакви,с обща цел манипулация на обществото, но поне в Библията няма глава 'Джихад'.За всички мюсюлмани от мен - по едно свински контра филе.

27

онбашията

преди 6 години

всичкия "социален прогрес" с неговите равенства, права, и останалите противоестествени новости които донесе е тотална глупост, и демографската криза (да се чете естествения подбор) ще се погрижи това по един или друг начин да не трае дълго. иран също бяха увлечени в тоя водовъртеж но се усетиха навреме и се отказаха. народите които не се откажат от "прогреса" просто ще бъдат асимилирани или завоювани от тези които вече са го направили.

26

байхейс

преди 6 години

До Анонимен"Иранките са най-образованите жени"о-да !и понеже са толкова образовани за това ходят облечени като пингвини и си носят късите поли само когато са в харема ислямът е варварщина и само едно животно може да живее според догмите на тази "религия"

25

Анонимен

преди 6 години

Иранките са най-образованите жени, Иран (Персия или Ария Ан - арийска земя) има най-голям процент жени с висше образование в света. А нашите демократки са простакеси и чалгарки, две думи на кръст не могат да кажат, мислят само за силикон и как да станат метреси на някой богаташ, ама на един богаташ се падат по няколко хиляди простакеси, конкуренцията е жестока!

24

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията имаме тоалетна хартия и банани, а в Иран нямат тоалетна хартия и банани защото нямат демокрация!

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе не знам как е в Русия, ама там пенсонерите не ровят в кофите за огризки от храна както в членката на ЕС Бъглария а матреяла три пъти поред гласува за Боко Тиквата.