35

Фронто

преди 6 години

Конят предостатъчно е дал на човека. Не е ли време вече да го оставим сам на себе си. На свобода(как точно може да стане не коментирам).

34

Mmm

преди 6 години

А за конете във Виена и в Кордоба (Испания) нищо не казват. В Кордоба е доста по-горещо!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Обаче животни в цирка-може.Те съща са на работа....Но от PETA като си приберат глобите ходят да маат кюфтета...

32

O.o

преди 6 години

В Блекпул е фрашкано от коне с файтон и конски фъшкий по цялата им атракционна улица срещу плажа.

31

Анонимен

преди 6 години

Ъъъъъъ,за конат ми какъв слънцезащитен крем да ползвам,може ли да ми кажете??С какъв UV филтър и какво число??Може ли кремът да е на спиртна основа,може ли да съдържа парабени........??Искам да знам,че да ни *** ушмулят с някоя глоба!!

30

Тojo

преди 6 години

До Анонименшото баце във Виена и Краков тимпиратурите ни са същитите...*** и тая география ***...

29

Анонимен

преди 6 години

Защо пък точно по нашето море? Интересно защо не са поискали същото за файтоните във Виена или да речем в Краков?

28

Възмутен българин

преди 6 години

Не съм съгласен да се вземе хляба на хората.Макар предимно роми, те работят и си изкарват честно хляба, за което ги приветствам.Плюс това се вижда, че се грижат за животните, което е похвално.

27

Стеф

преди 6 години

Тези да се оправят с животните от изток,които ги превзеха пък после да мислят за нашите коне.

26

Гочи

преди 6 години

Ами германската организация ще изиска ли същото и от Гърция? Щото там не е по-различно. Или пък там може, н.п.

25

Питам

преди 6 години

Защо само по морете? Да се заброни изобщо живата тяга.Това го няма никъде по света в 21 век.Защо не се спазва закона за защита на животните и закона за хуманно отношение към животните? Или за ци...те може.Къде е министъра на земеделието и храните? Пустиняци такива.Ами хората работещи на открита при 40гр....?

24

Анонимен

преди 6 години

Тогава ,ще минем на мулета или катъри,може ли?

23

Анонимен

преди 6 години

Изглежда американското ядрено оръжие на германска територия здраво работи... Навремето се пишеше за "неутронно оръжие" : сградите и оборудването- цели и здрави,но хората - липсващи или изкукуригали.Става ясно,че след 1989г -и особено след разширяването на ЕС -много "неутрони" се разхождат из парламентите,правителствата и неправителствените организации на Европа- и в резултат някои ги удря в главите,други в гащите,мъже стават първи дами,жени си пускат мустаци.Докъде стигна демокрацията?

22

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо конете ще бъдат защитени само по морето? РЕТА защо дискриминира конете в София да речем? Предлагам да им пращаме снимки на тези измъчени животни от София и другите градове на страната /не морски/, за да се види на какъв хал са и да попитаме РЕТА за тях не са ли загрижени също? Или понеже ромите са тези, които ги впрягат в каруци, не им е удобно на РЕТА да предложат изобщо да се забрани измъчването на коне?

21

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съм за. В Берлин има рикши и такси-колела. Отварят работни места и не цапат пътя. С коне приличаме на дивия запад. Не може да искате съвременен вид на градовете, а да поддържате миризмите и мръсотията. На коня мястото му е на село в обора, не в центъра на града. Ако ги оставите ромите, те и мечките пак ще вкарат. Само електро- и колела-таксите, рикши, никакви дизели и катафалки в градовете. Който иска да цапа, да ходи на село.

20

Анонимен

преди 6 години

Петер Хьофкен да ме тегли с файтона и да джвака сено. *** и видиотените еврорасти. Хак им е, че ги праскат до далака диваците, които си поканиха на гости безсрочно.

19

Анонимен

преди 6 години

А в Бангладеш и Пакистан не искате ли да се забрани ползването на коне в жегите? Ама там май нямате никакво влияние, нали...Или пак в България защо не поискате да се забрани ползването на коне, ама в нормалните градове и в селата, където т.нар. р0ми им скъсват кожата от юркане? Аааа, ама то "р0мите" не са по вашата част. Тях ги обгрижват едни други "правозащитни" организации. Грантаджии и кинтаджии. Пак като вас, де.

18

Анонимен

преди 6 години

До ВладоМи работи за себе си бе :) това е капитализма в крайна сметка :) ама като за нищо не ставате ще работите на другите.

17

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че е по добре да си животно отколкото човек в днешно време. :(

16

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново. Всеки знае, че в БГ открай време живеят варвари.