30

Kash

преди 6 години

Да ги ударят мръсните Американци Да ама не тези жълтури са опасни ама и руската мечка може да се намеси

29

до 38

преди 6 години

Ето, след културна забележка съществото започва да обижда с вулгарни изрази тъй като му е беден словесния речник то и на останалите сороски драскачи им липсват първите 15 години от живота.

28

до 31

преди 6 години

Американците ако можеха да ги изорат безнаказано до сега да са го направили! Но както цял свят знае, те нападат като едни наши сънародници- само слаби и възрастни хора, в случая само беззащитни държави. НО...СК не е нито Панама нито Сърбия! Ким на място да си взриви атомния потенциал, та ще отиде половин ЮК и част от Япония!Така че янките ще изорат СК само в мокрите ш.орошки сънища! Хайде със здраве!

27

Анонимен

преди 6 години

Алооо, платените драскачи на " америка за българия" като драскате детински размишления вярвате ли си поне или само заработвате надницата си ?

26

Анонимен

преди 6 години

до 35не ти си се дрогирал, жалка червена подло.га, заплатена от джуджето и използваща google translate.

25

до 31

преди 6 години

Какъв е този език ? Какво е това държане ? Имате ли основно образование завършено ? Извинете ,да не сте се дрогирали рано сутринта

24

Анонимен

преди 6 години

Разни евроатлантикосороски елементи маркират на реалнистта минуси но при война те ще се изпарят първи като краткотраен летен дъжд.

23

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще има война, щом и китайците си укрепват границата със Северна Корея, на 90% ще има война.

22

до 30

преди 6 години

Колко трогателно, сърцераздирателно. Разплаках се. Недей бе , ще умориш от сърдечен удар твоите нежни другари.

21

Анонимен

преди 6 години

ахххх, че вони на американски памперси, от сутрин до вечер по американските медии подготвят американското глупаво население за ядрената зима

20

Кефят

преди 6 години

ме разни кухи тикви, като започнат да пишат как в СК умирали от глад и студ. Не съм ходил там и не знам как е, но мога да си направя справка за прираста им на населението през последните 10г. и съответно къде сме ние като горд член на НАТО и ЕС, като смъртност в Европа и света!

19

Анонимен

преди 6 години

С цялото си уважение към Ким Чен: мачкай!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27100% има те нямаше та деват така ако нямаше, то тези неща не могат да се скрият. А с нея може да направи каквото си поиска, като например да препече американските кораби базирани в южна Корея.За тях ще му стигна силичките.

17

SS

преди 6 години

До Анонимен 26Какво произвеждаш бе умник освен тор и джибри.В момента цялата ни държава да се напъне няма да може да догоди и площадката за изстрелване на ракетит на лудите корейци, произвеждач.Имаш ли представа какво е да констроираш ракета да я направиш и тя да литне както трябва, а у нас учените са на ниво проф. Вучков.

16

Анонимен

преди 6 години

25 а дали прасето има . Това са само предположения. Съвсем друг въпрос е какво може да направи с тях дори да ги има

15

Анонимен

преди 6 години

24 Произвеждаш много повече неща от тях и ги продаваш най вече а те горките само бомби и ракети знаят

14

СС

преди 6 години

До Анонимен 23Ами сърбите не са имали 60 атомни бомби.

13

SS

преди 6 години

Евала на тея курейци. Със или без санкции си правят атомни бомби и си имат ракетна програма, а ние дръжка за метла не можем да произведем.

12

Анонимен

преди 6 години

22 Те така и сърбетата се ежиха ежиха и го отнесоха

11

Дедо Гого

преди 6 години

Близко е до ума, че нападение срещу Гуам няма да има. Никой не е толкова луд, да обяви предварително целите си. Но е интересно за гледане и слушане, как малка и несъ размерно по-слаба държава лази по нервите на наи-силната...