32

юбералес

преди 6 години

''70% от поляците одобряват ЕС''. Това означава че Брюксел държи полското правителство за топките. Просто е.

31

ognyanz

преди 6 години

Полша ще се лиши от Качински, но не и от членство в ЕС.

30

Солидарност

преди 6 години

По-възрастните си спомнят, че движението Солидарност през 1980 бе първият предвестник на разпада на Социалистическата общност. Сега смелите поляци могат пак да са ако не първи то втори след Великобритания, и да изиграят решаваща роля при разпада на меркеловия изкуствено създаден и безперспективен диктаторски съюз.

29

Анонимен

преди 6 години

До АрогантенТочка не точка,няма такива филми,Меркелица искаше и втори поток,ама я спряха,не всичко което изглежда външно така е действително така.

28

Арогантен

преди 6 години

Здравейте. Няма значение какво искате или не искате. Няма значение какво иска или не иска Полша. Този който плаща, той поръчва музиката. В случая Запада, в частност Германия. Каквото каже Меркелица това става. Точка!

27

Анонимен

преди 6 години

Щом преспективата да станат руска губерния им харесва повече?!Ама да знаят че икономиката им която сега процъфтява ще си остане на нивото за много години та и за повече от години!

26

EUSSR

преди 6 години

На САЩ и запада от ЕС не му трябват партньори, а послушни васали като нас например. Обаче Вишеградци не са послушни лакеи като нашите беззъби и вечно наведени политмижитурки, а държат на народа си и националните си интереси. Това хич не се харесва естествено на брюкселските зелки, които отдавна живеят с огромните си заплати в съвсем друг свят, и техните " ценности ".

25

Добро утро

преди 6 години

цървуланковци, ЕС ще просъществува е ние ще сме в него. Продължавайте да сънувате руски танкове, БРИКС простотий и др. чебурашкови борящници.

24

Анонимен

преди 6 години

поляците са шантажьори , ако напуснат ЕС къде ще ходят при англичаните ли , които ги мразят и заради тях напуснаха ЕС

23

Антикомунист

преди 6 години

И аз съм против този ЕС,но не искам ние българите да излизаме от него,защото не искам *** комунизъм да се връща.Не харесвам този ЕС,заради идиотската му политика,но предпочитам пред онова 45 годишно робство

22

Анонимен

преди 6 години

Полша е кръгла нула без Европейския съюз. Сами няма да си тръгнат тези палячовци.

21

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникЩе се разпадне 300 години след влизането на остатъчна Русия в ЕС.

20

Циник

преди 6 години

Приветствам Полша , Унгария, и страните от Вищеградската четворка! Има още народи, коино не пригласят на брюкселската диктатура!Има аще политици, които поставят националната идентичност, над парите!От фен на Евросъюза - Меркел и компания , ме превърнаха във върл негов противник!Да се разпада - тази гнила, и корумпирана структура по-бързо!

19

Анонимен

преди 6 години

Да бе, ще излезе Полша от ЕС и ще се присъедини към Евразийския съюз под братското крило на Расея.

18

антон кура от ямбол

преди 6 години

Поляците са троянският кон на САЩ в ЕС...............САЩ не иска да има силен Ес , защото ще е конкуренция на гадната им политика и икономика на скъпи ресурси. За това и Великобритания излиза от ЕС, защото са англосакски свинчуги, които действат заедно против целия свят

17

Анонимен

преди 6 години

ЕС е създаден като международно обединение на взаимно признати организирани национални престъпни банди,управляващи още от капитал-комунистическо чрез партиите и ДС-тата в съответните страни.Всяка управляваща банда има свои тартори и приоритети,които не винаги се "признават" от "колегите".Всяка банда се води от ЕДИН "шериф" и е естествено всеки от тях,чрез подставени лица, да се стреми да оглави "колегите" и от другите страни.Това е и логото -и целта на ББ на предстоящото занятие в НДК !

16

"-"

преди 6 години

Поша винаги е била про---та на Европа, винаги е лягала с онзи, който плаща по-добре и е сменяла клиентите си като носни кърпички, а резултатите от тази й дейност в последствие винаги са се оказвали плачевни за нея!Исторически факт!!!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Над смълчаните полетаквичкат червени прасетаБойко с катафалка минаБесепе почина...

14

Анонимен

преди 6 години

*** дори не вдява че излизането на Полша от ЕС е добра новина за него.Пан полски разкости бг земеделието през ЕС.Всичко внасяме от Полша. Основно храните, зеленчуци, млечни и местни продукти,в големите вериги половината неща са от Полша.А Европа без Полша ще бъде едно по-добро място за живот.Тези са върли слуги на "Краварите" и смятат че могат да правят каквото си поискат в ЕС защото американците стоят зад гърба им.

13

Анонимен

преди 6 години

Не е само Полша,вече 4-5 държави изразиха такива мнения,не защото не искат да са в ЕС,а защото не харесват начина на водене на политика на ЕС.И защото има превилигировани и изпълнители,лобита,а не равнопоставени партньори.Но надали ще се отделят,съмнявам се и то много!