48

Анонимен

преди 6 години

И вие сте същата стока ! що сте си едно с всички останали !!

47

ognyanz

преди 6 години

Сто дни без управленска програма - от скандал към скандал и от проблем към проблем. Кой министър ще изхвърчи първи, това е въпроса.

46

Бай Тошо

преди 6 години

Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета !!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ САМООПРЕДЕЛИЛИ СЕ КАТО ЛЕВИ ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ СЕ БОРЯТ АКТИВНО ЗА РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СПРАВЕДЛИВОСТ ОТНОВО ИСКАТ ДА НИ ДОКАРАТ ИНФЛАЦИЯ НАД 150% А В БЛИЗКОТО МИНАЛО 12.8% СПРАВКА БНБ ИНФЛАЦИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ- ВЕЛИКИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ ПО СИГНАЛ НА ЧЕРВЕНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ФАЛИРАТ ЦЕЛИ СЕКТОРИ ОТ ИНДУСТРИЯ И ФИНАНСИ- ТЕ СА ОПАСНИ ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ. ТЕ РАЗБИРАТ И ОТ ПРАНЕ НА ПАРИ/ПРЕНОС ПРЕЗ ГРАНИЦА НЕОБЯВЕНИ СУМИ/ОТ УСВОЯВАНЕ НА ПАРИ ЧРЕЗ ИЗТОЧВАНЕ...

44

Анонимен

преди 6 години

Гроздето е кисело. БКП скоро управление няма да помиришат

43

Анонимен

преди 6 години

БКП могат да влязат в управлението само чрез служебен кабинет.

42

Анонимен

преди 6 години

БКП - една година управляват, пет години им оправят бакиите. БКП - една година управление ни струваше към 6 млрд евро.

41

ognyanz

преди 6 години

Програма с 65 приоритета на практика просто няма приоритети. Всичко е приоритетно и нищо не е приоритет. Когато Бойко за пореден път се изнесе по терлици от Министерския съвет, ще разправя (за пореден път) че програмата е била за пълен мандат, т.е. "изберете ме пак за да я довършим".

40

Съревнование

преди 6 години

На Позитаното има социалистическо съревнование - "Кой лъже повече" Тоя на снимката вече има червена точка за пред ръководството. Както изглежда бие г-жа Лъжа от всякъде.

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя клефук на снимката има бая крива кратуна. Личи си, че е от заченат от болшевишко семе.

38

Анонимен

преди 6 години

Гнусна червена ***. Това е долна шайка, която разделя България и иска да я продаде на Турция и Русия. Гог да пази България от болшевиките и да ги изтреби!

37

Карадайъ

преди 6 години

А бе,Бойчев,а бе Жельо, смърдите щом си отворите устите,бе! Твоето бъдеще,Жельо, е да носиш ибрика на Борисов и само да питаш кога да го измиеш.Хайде върви в Москва да връщаш парите,които изхарчихте за изборите.

36

Анонимен

преди 6 години

БСП е партия на дивия клозетен болшевизъм.

35

Анонимен

преди 6 години

Комунистическа клоака пълна с болшевишки фекалии.

34

Брожение

преди 6 години

Забелезва се недоволство в редиците на червените бесепарски милионери. Всичките дни на това правителство са загубено време, Ако ли би била червената коньярка начело на властта сега това време би направило червените милионери - милиардери.

33

Анонимен

преди 6 години

е то и 45 години бяха пропиляно време, ама...

32

Така е

преди 6 години

До Анонимен 26 Не знам за Боката , но БСП кълвят на гола кука боядисана червено.

31

Анонимен

преди 6 години

Аз умниче съм червено,папам сиренце мандрено!А пък Желя наш духовни ,храним със слова прокобни!Кака Корни и Кире,май суджук им се яде!

30

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 10 Едва ли има един човек дето му вярва на тъпотиите..? Ооо,има,има.Даже са 2 милиона.

29

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.