4

13

преди 6 години

До сега винаги съм била сигурна, че ЖЕНИТЕ - СМЕ ПО- СИЛНИ ПСИХИЧЕСКИ, МЪЖЕТЕ-ФИЗИЧЕСКИ!!!Единствено - МЪЖЕ, са ми припадали в ръцете - от страх от инжекция( 30 години стаж имам - мед. сестра).ЗАТОВА - НИЕ ИМАМЕ УСТОЙЧИВОСТТА ДА РАЖДАМЕ И ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ДЕЦАТА СИ!!!ТЯ Е ПРЕДИ ВСИЧКО - ПСИХИЧНА!А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ - НЯМАМ КОМЕНТАР!!!ДОБРЕ ЧЕ 2 ПЪТИ СЪМ ЩАСТЛИВО РАЗВЕДЕНА!!!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Предполагам, че всички, които са Ви подкрепили, също като мен, съжаляват, че няма как да дадат повече от един плюс.Някой от мъдреците беше казал, кой ще "спаси" Света.Наблюдавайки как се развиват нещата наоколо си мисля, дали си струват усилията заради тия, дето си избиват конкуренцията и/или бягат.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще измисля простотии, ако и е затворен хоризонтът. Ако е влагано в образование, вероятността да са простотии силно намалява. Което не значи непременно, че са с благородни помисли, може и да са големи бели. Става дума за действеност, за креативност, не за полезност.А между другото т. нар. логика е малка част от мисленето, още по-малко е полезна за адаптивност.

1

Анонимен

преди 6 години

Научно е доказано от десетки години, а емпирично -винаги се е знаело. Но мъжката част не понася конкуренция. Или я избива, или бяга. Като не става, както е при човешкия род, я ограничава чрез насилие.