31

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е с как се правят планове за усвояването на астероид 80тона, при положение че човек и хабер си няма как може да открадне дори и килограм от него. Нито може да го спре, нито може да кацне на него, нито може да го отклони толкова че да падне я на земята, я на луната или прочее. Както знаете енергията в природата не се губи. Представете си сега количеството енергия която движи с тази бясна скорост този метеорит ?!

30

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРибиТо ако ти "цапардоса двора" няма да остане нищо живо в район с диаметър няколко стотин километра, така че - да, джакпотът хич няма да те интересува ;-)

29

Анонимен

преди 6 години

Няма да има война.Безмислена е.Най-вероятно ще си правят саботажи и мръсни номера кой ще кацне на по-близкият астероид.Никой от четящите това няма да е жив докато хората почнат да летят в космосът и да правят астро-миньорски градчета.Тва,че някакъв ексцентричен милионер е казал,че сле 10-20 години ще закара човек на Марс и може би ще го върне съвсем не означав че има някакъв съществен прогрес.Почти нищо от 70-те и 80-те не се е променило.Нищо съществено,просто обновено старо.

28

бастун

преди 6 години

да воина ще има, кой първи ще докопа *** на Господа

27

Анонимен

преди 6 години

До ЕТТова не бяха ли лошите, от Саянтологията. Аз дълго си мислех, че е научно фантастична книга, то се оказа, че било религия :D

26

Edin bog znae

преди 6 години

Na a nebeto ne znam tam gospod razporejda ne USA.Ot tqx nischto ne zavisi tam.Ada im e osiguren prav im pyt.Oschte na zemqta si go osigurixa.

25

Анонимен

преди 6 години

*** *** ... Мислят си, че могат да правят, каквото си искат, с всичко, което видя, но са *** ***, че чак претъпи.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен20За земята не знам ама може ти лично да си се натровил с нещо. Силно подозирам лош алкохол.

23

Анонимен

преди 6 години

А извънземните какво мислят? Да не наранена в чужда кажа!

22

Анонимен

преди 6 години

Ако руснаците ударят едни санкции на износа на ракетни двигатели вой ще има ама война надали.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИдеята е, да знаем, какво ще правим, когато това стане факт. Бюджетът на нас е само 20 милиарда на година. Ако се чуе, че има технология за добив от космоса, ще видиш, как богатите корпоражии и политици, ще съберат трилиони долари и ще насочат цялата политика. Майната ѝ на науката, ако не ни носи злато и платина. Ще стане, както в било с големите мореплавателни търговски компании, преди 200 години. Имали са по-силни армии, от собствените си страни и не са били много хубави хора.

20

Анонимен

преди 6 години

Космоса ... *** ей. Уж сме един вид, ама като гледа, някои от вас, още не са се покатерили на дърветата, че да слизат от там. 99% от човечеството сме пълни ***. Не ми вярвате - ами огледайте се. Всичко го мислим в кратък план, водим се само от алчност и нагон и си мислим, че защото имам джетове и джисиеми, сме голяма работа.

19

Анонимен

преди 6 години

темата би била актуална след 50-100+ години, когато вероятно ще има технологиите за промишлен добив в космоса... сега си чешем езиците с глупости

18

Анонимен

преди 6 години

Земята унищожиха сега и космоса ли искат? Евах наглите вируси. Земята боледува тялото и е пробито на милиони места. От недрата и са изсмукани всички живителни сили. Атмосферата и тялото и са отровени. Но тя няма да стои безучастна ще накаже тези бацили които я унищожават.Лошото е че ще накаже и тези които не са виновни с нищо за днешното и състояние. Но както са казали старите хора. Покрай сухото ще изгори и мокрото!

17

Анонимен

преди 6 години

Кой ще превземе ресурсите в космоса ще е последният проблем за човечеството в следващите 20 години :D

16

Анонимен

преди 6 години

До западни апетитиЗащо коментирате нещо без да знаете за какво става дума и кой какво прави и разработва в момента? Да се намирате на приказка ли какво?

15

Анонимен

преди 6 години

До 4Ми хайде тогава, "добрите" и "благородни" руснаци които толкова милеят за човека и планетата Земя да ги изпреварят а? Така като гледам май няма да стнае.

14

Анонимен

преди 6 години

Айде пак "краварите" виновни :) за освуяването на ресурсите от астеродите се говори още от началото на 90-те години. Проблема в момента е, не дали ще има война, а как точно ще стане. Има много проекти (за хората които се интересуват знаят) като един от тях е въпросните астероиди да се предърпват в земна орбита и там да се обработвата, проблемите са два: 1. технологията още я няма и 2. Ако объркат нещо и вземе се разбие на земята...

13

Анонимен

преди 6 години

Продавам двигател, задвижван от биогориво-люспи от слънчогледови семки със сол.

12

Анонимен

преди 6 години

До земеделец 6То и сега е така, ама Той Има Много Имена Да Се Светят Всичките Му.