32

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знам,затворите там имат полза да държат затворниците по-дълго и да имат повече затворници,защото държавата им плаща за всеки затворник.Затова присъдите са много по-големи от европейските,обърнато е на бизнес и така се точат пари от държавата,а страдат много хора(осъдени).Това са градове-държави в държавата.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33От 20-на години се нагледах как Запада и неговите строги и справедливи радетели и представители на капитализЪма с изненада откриват някои от благинките на Соц-а и с още по-голяма охота ударно ги следват. Особено в графата "харчене на публични средства".

30

Анонимен

преди 6 години

До Българин в САЩНе, че има значение, но Доналд Дък по ми допада! Не прави съзнателно бели и всичките му истории свършват добре.

29

Българин в САЩ

преди 6 години

Аз Подкрепям Доналд Тръмп! А Вие?

28

Дорис Мозай

преди 6 години

Представете си ако вещицата на Джихада Хилари К. беше спечелила изборите и беше станала Мисис Президент на Юнайтед Стейтс в каква комбина щяха заедно с другата вещица на исляма Меркелица да ислямизират Западния свят и да унищожават християнската цивилизация!!!?? Слава на Бога за Тръмп! Може да е малко странен, но е по-добрия избор за всички нормални хора по света!

27

Миро Корчев

преди 6 години

Абе то Меркел направи "държава-убежище" за Световния Джихат, вие за Шикаго сте седнали да се причиснявате!

26

Бях и видях

преди 6 години

В Чикаго е пълно с маймуни! Има много хубави градове в Америка, но Чикаго не е един от тях!

25

Анонимен

преди 6 години

А защо украинската мафия уби Борис Немцов?

24

Анонимен

преди 6 години

*** ЗАЩО ВИЕТЕ ПРОТИВ ТРЪМП? ЗАЩОТО ВИ РАЗПРА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ КРАДЛИВА.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБЪЛГАРИТЕ СА НА СТРАНАТА НА ЗАКОНА И ТРЪМП! ФАК Ю ***!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Не знам колко кух трябва да си отидеш да живееш в тая дупка. В САЩ много по-добри места за живот Тексас,Флорида,С.Каролина,Вирджиния и т.н.

21

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е С ТРЪМП! ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕЛИКА СТРАНА! СЛАВА НА САЩ!

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПоддръжниците на Тръмп са образовани хора, вярно е. Против него са само прости, неграмотни и диви азиати.

19

Анонимен

преди 6 години

Чикаго е една ***, което всъщност и обяснява защо голямата еврейска диаспора се намира там! И вярвам голяма част от евреите там не подкрепят Трамп, защото все пак евреинът не се слави много с интелектуалните си способности!

18

Трокаджия

преди 6 години

Чикаго е Дупницата на Северна Америка! Аз возим трока и слушам радио Ултра Перник по цел ден. Понекога слушам и радио Ултра Сандански!

17

American boy

преди 6 години

Чикаго е ГЕТО! Огромно при това! Ултралибералните, корумпирани до краен, над балкански предел политици и огромните маси кафяви допринасят за крайния резултат! Ако се сещате Род Благойевич през 2008г влезе в пандиза, защото продаде под масата за 2 милиона долара на Барак Банана сенаторското място, като го избраха за президент! Тръмп се опитва да почисти инфекцията! А между другото в Чикаго е най-високия процент насилие и убийства в цяла Северна Америка на глава от населението, по-зле е от Мексико

16

Анонимен

преди 6 години

Чикаго е една ***, което всъщност и обяснява защо най-голямата българска диаспора се намира там! И вярвам голяма част от българите там да подкрепят Трамп, защото все пак българинът не се слави много с интелектуалните си способности!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонименискаш да кажеш, че сте безмозъчни маймунофили, така е, дерете се това радва

14

ЗА 16

преди 6 години

До АнонименИма българи и маймунофили, БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ ТРЪМП!

13

Анонимен

преди 6 години

ГРАДОВЕТЕ СЪЗДАВАЩИ "ИМИГРАНТСКИ ОБЩНОСТИ", ТОЕСТ ОБЩНОСТИ ОТ ХОРА БЕДНИ КОИТО ДА ПОДКРЕПЯТ СОЦИАЛИЗМА НА ОБАМА И ЕВЕНТУАЛНО ХИЛЪРИ, НО ДОЙДЕ МИСТЪР ТРЪМП И ПРЕМАХНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ИЗНУДВАНЕ.