17

Хубаво но...

преди 6 години

Калиакра е само игла в купа сено сръвнена с Добружа.Защо представиха Калиакра за Добружа?Активмо мероприятие на атакистите срещу природолюбителите,които са умни начетени и европейско мислещи млади хора -от малкото останали в родината.....

16

Социопат

преди 6 години

Това си имотите е много грубо за българските граждани,защото те не могат да си купят жилище заради цените диктувани от вън.Населението намалява, а имотите се увеличават.Инвазия????Всеки чужденец да внася такса 10% от сделката за фонд за млади семейства ,които да живеят в България при придобиване на имот от фонда и да имат дете-деца....Иначе няма да има кой да храни политиците,чиновниците и социално слабите....

15

Ач

преди 6 години

Перките и голф игрищата са законни вече и ЕС се смири с тях при условие да не се унищужава вече Калиакра.Но сега имотите се купуват от чуждени и има апетити и за каманаците ,които никога не са се ползвали за земеделие поради липса на почва...

14

Дарвин философ

преди 6 години

И кво ся еколозите са *** и предатели ,а купените протестиращи роми пред общината с напечатани плакати в ръка -патриоти родолюбци.

13

Анонимен

преди 6 години

абе стоите бе, строите ощена нас ни трябват леглова база, догодина ще има ръст на турситите със 150%, а приходите със 754%който не може да се дореди на слънчака ще се настанява временно на калиакра докато се осовбоди нещов гърция гадните маляки не ми дават по-голяма квадратура и сега трябва да набия едната стая подземята

12

Писимист

преди 6 години

Тотална некомпетентност и безхаберие във всички нива на управленската власт.Само "Калинки" на постове и плямпащи лъжци.Няма как да мръднем от блатото....Министерство да излъже народа че се забранява земеделието в Добружа е голяма излагация.Тия за кои външни служби работят?Става дума за няколко стотин декара около Калиакра,които са каманаци.Искат да правят вили за руснаците там и да унищожат единствена по рода си природа в Света за 30 сребърника.

11

Анонимен

преди 6 години

Суджук ефенди!Кажи на Цвъко повечко да прочете - за разлика от други ГЕРБ-ерясали и в мозъците специалисти все пак е ЗАВЪРШИЛ училище за слаборазвиващи- и по- подробно да ти разкаже,че едно от големите народни въстания в БГ срещу такива дерибеи като вас е вдигнато около Каварна и не е добре вече 28 г да се гаврите с народа ...А и ДРО-филиал на ГРУ- не е създадена в София!

10

Анонимен

преди 6 години

DimOFF!

9

Анонимен

преди 6 години

Как да очакваме престъпниците да ни решат проблемите, след като те самите са ги създали? От нас се иска само да им плащаме за кражбите.

8

Анонимен

преди 6 години

вчера бях на север и наистина видях разкъсана птица от такава перка. а там са хиляди, не знам дали не станали и 10000 перки. същевременно, птиците си кацаха в нивите и дворовете на хората, както е навсякъде из планетата и си кълвяха, даже пееха. каква е логиката да оставим голф игрищата и перките, а да се забрани на стопаните земеделието, от което реално се прехранват и хора, и птици, пчели и всяко живо същество?

7

Анонимен

преди 6 години

ми добруджанци направо да обявяват независимост :)..поне ток - бол и ще цъкат голф до насита.

6

Анонимен

преди 6 години

Я проверете на кого са перките дето правят ток? На Цветелинка Бориславова, изгората на Бай Суджук. Кога ги направиха, с години преди срока, колко се заплаща този ток, на много висока цена. А на кого са голф игрищата? Тях спасиха мишениците и Тиквата ще протака, лъже, заблуждава и няма да помогне на хората там. А те правилно са разбрали, със Суджук Паша няма смисъл да се преговаря. Вижте какво стана с Хитрино. Всичко замря. Къде са къщите които обеща ту//лупа от Банкя? Замаза и там работата.

5

Анонимен

преди 6 години

От умрял-писмо!Много ще има да чакаме -Прокл.атикурата е в отпуск, а до наесен баш-герберските прасета ще наЦвъкат и наЦацорят достатъчно нови и тлъсти управленски упражнения,които ще "затъмнят случката !Все пак- държавна служба на частни престъпници, капиталисти и терористи- трябва да се работи!

4

Анонимен

преди 6 години

Не е законна, разбира се. Ако мине. Но хората остават без поминък но какво ги интересува Зелените изнудвачи! Важното е да изнудават и събират пари. Този Тома Белев заслужава да го набучат на кол на нос Калиакра и там да го изкълват чайките. А Бсй Суджук паша, какво се прави на улав? Колко години е на власт, защи не реши проблема? Защото му дреме за българите и България, важното е да го хвалят в Брюксел. И като за трети път е премиер, кое стана по-добри у нас, здравеопазване, екология, образовани

3

Анонимен

преди 6 години

алоо! 10 години разрешавахте хиляди огромни ел. централи, които наистина убиват птиците, позволиха 3 голф игрища върху дюни и чернозем, сега щели да забраняват хората да ползват най-плодородната земя в Европа, понеже бобът и царевицата вредят на птиците? ами те птиците с това се хранят, не с топки за голф - къщи и земя там има от хиляди години, както и птици. ненормалното са тези игрища, мутренски хотели и ел. станции на всеки 10 метра. голф топки ли ще ядат птиците, че и хората?

2

Анонимен

преди 6 години

ама не са зелените кратуни виновни, а държавните кратуни. няколко поредни правителства взеха комисионни под масата, за да се изперат едни милиарди с ветрогенератори и голф игрища и когато евр. съд установи, че тези перки убиват птиците, просто ни каза да спрем. в белите държави махнаха перките, а у нас забраняват на обикновения човечец да си копа нивата, докато генераторите остават! министърът гордо каза: спасихме голфа, а реално нас ни осъдиха не заради ниви и къщи.

1

Наивен

преди 6 години

Нищо не се казва в заповедта за въздуха. Може ли да дишаме или чакаме допълнителни инструкции от Брюксел. Ако половината от заповедта е вярно, тоя трябва да бъде линчуван