15

излишно

преди 6 години

Поредната "пропяла"...аре нема нужда....много мънкита на клона...Дара,Мара,Попара...

14

българка

преди 6 години

Преди малко пуснаха тази песен по БГ-радио - казаха, че е за първи път. "Песента" е ужасна - нито текст, нито музика. Само каканижене - Ти луд ли си - и това....... Аз обичам българска музика и заради това слушам БГ-радио, но непрекъснато въртят ей такива бездарници ...... Плащат ли им, не знам. Чувала съм, че плащат на музикалните редактори, за да пускат определени песни на разни такива самозвани певци.

13

65

преди 6 години

Само като прочетох ,че ще пее ,,Луд ли сими стана ясно че е новата лудост .След 1_2години ще е нова Дара или дупсра.Излсгацив

12

Анонимен

преди 6 години

Мама ще я научи на всичко и да пее и на принципа на пирона....На тази възраст обикновено знаят как се правят нещата и имат доста опит,ама все пак друго е да те посъветва ветеран.

11

Па съм я!

преди 6 години

Сите некадърници пропеха, a кукурузo седи необран

10

Профон

преди 6 години

"Песента вече е в радио ефира" ?! Ъъъ, в кой ефир простете ?! На БГ-радио ли?! Дето има 800 слушателя, евентуално.

9

Естет

преди 6 години

Идея си нямам как пее това дете. Впечатления по снимка. Ужасяващо тлъсти бедра в горната част. Липса на бюст и невзрачни черти на лицето. Това дете, ще има нужда от сериозни козметични корекции. Подчертавам - тазобедрената и структура и кошмарна. Като на раждала, 45-годишна.

8

Анонимен

преди 6 години

Да не сте се объркали със снимката?Виждам жена на поне 25 години. Ако това е 15 годишна.....

7

Кали

преди 6 години

Горкото момиче! Истинска трагедия е комплексарката Ива Екимова да ти е майка.

6

Анонимен

преди 6 години

Тя не става, майка й я бута. Тя пак не става, майка й пак я бута.

5

До Конго М

преди 6 години

Никой не избира родителите си и да това не е честно да харесваме или не харесваме човек заради тях.Обаче.....Много си прав за ,,Черешката".Отвратителна,високомерна пила. Ако не я бях видяла там какво представлява, може би щеше да ми е симпатична.

4

Анонимен

преди 6 години

Майка й на колко ли места се е на дъртия за да я уреди. А може и нея да я пуснала на някакви старчок на позиции. Тая е с толкова нисък морал че е готова на всичко.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Добре, бе убавец! Ти си по-кадърен.

2

'Конго' М.

преди 6 години

Майка и няма да е себе си,ако не я пробута тук-там.А иначе преди време това дете участваше в 'Черешката на тортата' и ми направи много лошо впечатление.Държа се невъзпитано,грубо и изключително високомерно с другите деца.На кой ли се е метнала?!

1

Анонимен

преди 6 години

Шо деца на известни пропеха ,малейййй...