11

Отврат!

преди 6 години

Бабата на това дете е изключително нагла.Пред телевизионните камери заяви, че ще съди държавата в Страсбург, заради това, че бебето не й е дадено на нея, за да го отглежда! И да взима майчински, помощи и детски.А кой е възпитал дъщеря си така, че да ражда незнайно от кого без да има възможност да отгледа детето, а после да го изостави, захвърляйки го на земята, където може да го докопа куче?Държавата бърка в джоба ни, за да отглежда внука й, а тя заплашва! Ето за чии гени се вайкат някои тук!

10

лицемерие

преди 6 години

Ако беше джипси бебе веднага щяха да намерят "подходящ" близък който да го отглежда срещу заплащане.

9

"Тя ще получи п

преди 6 години

логически консултации и подкрепа, определен е и водещ социален работник, както и семеен консултант."____________________________________Аз пък се замислих, ако:1) парите, с които се плаща на всички такива консултанти, се насочат към лица с висше и средно образование, които желаят да създадат дете и семейство, нодо 30-35 г. не успяват да осигурят материални условия за това;2) и ако дадат на тези хора общинските жилища, съсипвани от ромиКолко ли читави деца ще се родят само за една година?

8

Анонимен

преди 6 години

"... липсата на пари е причината да изостави детето си"_________________________________Чак след като го роди ли се сети, че няма пари да отгледа това дете?

7

Аман, бе!Не сме виме

преди 6 години

Издирете кой е бащата на бебето и после този тарикат да плати стойността на теста за бащинство и да поеме грижите за детето си. Законът позволява и бащата да вземе платен отпуск като този по майчинство! За щяло и нещяло се настаняват в подобни центрове и се абонират за нашия джоб деца, имащи живи родители, от които поне единият е здрав!Майката като е болна, ще й платим лечението, макар че грижата за здравните осигуровки е трябвало да си ги поеме тя. Тоест, пак ще мине метър една безотговорна.

6

123

преди 6 години

#321Има си ДНК тест,има си съд за доказване на бащинство. Да беше отишла да му го връчи бебето на него.По-добре,отколкото да го оставя между блоковете.

5

321

преди 6 години

Това дете също е на бившия и мъж. И той има участие в създаването му, но отказва да го признае.

4

Анонимен

преди 6 години

D Център за настаняване от СЕМЕЕН ТИП, бляяяя Ако е така, ЩЕ НАСТАНИТЕ И МАЙКАТА И ДЕТЕТО В ТОЗИ ЦЕНТЪР и ще се стараете да запазите ВРЪЗКАТА МАЙКА-ДЕТЕ. Трябва да има такива места, но делата ви отричат думите.. Вие сте вълци в овча кожа.....Специалистите не открили подходящи роднини?!?! Тия "специалисти" нямат родниниТе са бездушни роботи, дехуманизирани еничари...

3

123

преди 6 години

В случая си е чиста кукувица.Да си беше изоставила бебето поне на безопасно място.То и другото дете на тази жена е оставено,но поне е при бившия й мъж.

2

Анонимен

преди 6 години

В случая не е ***, а чиста българка.

1

Анонимен

преди 6 години

Ееее, зорлем ме правите расист- всички ромлянки са изрядни майки, у тях стерилно като в операционна и те имат докторати по възрастова психология и педагогика. Освен това плащат за учители по пиано, рисуване, латински, фински и старогръцки. Учат Платон и цитират в оригинал Омир и Вергилий и Шекспир.Аман, бе!